Facebook Pixel 360 - Hogeschool Gent
Foto 360

De campus bezoeken: live of virtueel.

D

De campus bezoeken: live of virtueel.

Bezoeken
op afspraak.

Momenteel zijn we met verlof. We plannen weer fysieke bezoeken van 31 augustus tot 11 september. Hou dus zeker deze pagina in het oog vanaf 24 augustus om jouw volgend fysiek bezoek in te plannen.

Bezoek labo's practica en campussen

Door de coronamaatregelen kon onze opendeurdag niet fysiek plaatsvinden. Het is nochtans een hoogdag om de sfeer op de campus op te snuiven en een blik te werpen in de labo’s en practica. Zo een bezoek kan belangrijk zijn om je studiekeuze definitief te maken. Dat begrijpen we. Daarom kan je in de komende weken op afspraak een bezoek brengen aan labo’s, practica en campussen.

Door de afspraken te verspreiden in de tijd kunnen we nog steeds de veiligheid garanderen.
Het aantal deelnemers voor een bezoek is beperkt tot tien. Om zo veel mogelijk kandidaat-studenten de kans te geven vragen we om met maximaal twee personen van dezelfde bubbel aanwezig te zijn.  

Opgelet! Een afspraak moet minstens twee dagen op voorhand worden gemaakt en iedere aanwezige moet een afzonderlijke afspraak boeken. 

Boek een afspraak

Op zwier met de studenten op campus Schoonmeersen

Onze campus Schoonmeersen is een bruisend studentencampus. Hij ligt er nu verlaten bij maar tijdens een rondleiding op de campus brengen de studenten de campus opnieuw tot leven met hun verhalen en anekdotes. Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij!

Boek je rondleiding

Je kan ons ook virtueel bezoeken: 24 op 24, 7 op 7. Met de VR-tour kan je virtueel op onze cam­pus­sen rond­snuis­teren. Een aanrader!

Je kan ons ook virtueel bezoeken: 24 op 24, 7 op 7. Met de VR-tour kan je virtueel op de verschillende campussen rond snuisteren. Een aanrader!