Facebook Pixel STUVO - Hogeschool Gent
Foto STUVO

STUVO. Studentenvoorzieningen.

S

STUVO. Studentenvoorzieningen.

Z


Zorg

Als student is het belangrijk dat je in de beste omstandigheden kan studeren. Zowel financieel als psychologisch. HOGENT doet er dan ook alles aan zodat jij je goed in je studentenvel voelt. 

meer info →

C


Catering

Als student kan je wel wat energie en vitaminen gebruiken. Hou je van lekkere, verzorgde maaltijden aan studentvriendelijke prijzen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

meer info →

H


Huisvesting

Op kot gaan is de max. Maar hoe vind je nu een comfortabel kot, op een toplocatie dat ook nog eens betaalbaar is? HOGENT zoekt met je mee!
 

meer info →

S

Sport

De boog kan niet altijd gespannen staan. Wie af en toe de batterijen wil opladen, is bij HOGENT aan het juiste adres. Want de sportdienst zorgt jaarlijks voor een leuk en gevarieerd sportaanbod.
 

meer info →

C

Cultuur

Bestaat er dan meer dan de Overpoort? Hell yeah! Ben je op zoek naar cultuur met een grote C? Benieuwd naar wat er nog allemaal te beleven valt in hartje Gent? Neem dan eens een kijkje in onze culturele agenda’s.

meer info →

M

Mobiliteit

Als student ben je soms haastig. Toch heb je er alle belang bij om op tijd te zijn voor de les. Gelukkig helpt STUVO je om op een vlotte, veilige en ecovriendelijke manier op je bestemming aan te komen. Laat je wagen gerust thuis. 

meer info →

S

Studentenwerking

Aan HOGENT voelt elke student zich thuis op de campus. Daar zijn we best trots op. Er ontstaat als het ware een (h)echte HOGENT-community. STUVO voorziet daarvoor de nodige logistieke ondersteuning met behulp van subsidies en de organisatie van diverse socioculturele studentenactiviteiten.

meer info →

S

Stuvoraad

De Stuvoraad is een formeel adviesorgaan voor het beleid van de studentenvoorzieningen. De Stuvoraad stelt een beleidsplan en een begroting op voor de werking en organisatie van studentenvoorzieningen en formuleert adviezen.

meer info →