Facebook Pixel Snuif cultuur op tegen studententarief - Hogeschool Gent
Foto Snuif cultuur op tegen studententarief

Cultuur.

C

Cultuur.

Contact

Directie
Studentenvoorzieningen - STUVO
Overwale 42
9000 Gent
09 243 37 38
stuvo@hogent.be

S

Agenda KASK & Conservatorium

De Koninklijke Academie voor Schone Kunsten (KASK) en het Koninklijk Conservatorium vormen samen de School of Arts van HOGENT. De school wil getalenteerde en gemotiveerde studenten in contact brengen met excellente pedagogen, actieve kunstenaars, …

meer info →

T

Tickets voor culturele voorstellingen

Altijd al eens naar een opera willen gaan? Of weet je niet naar welk toneelstuk je moet gaan? Dan helpt STUVO je graag! Via de nieuwsbrief worden er geregeld tickets verkocht voor culturele voorstellingen in Gent tegen sterk gereduceerde prijzen. Zo kan je al eens naar een balletvoorstelling gaan voor € 5 in plaats van € 30. Interesse? Hou dan de nieuwsbrief goed in de gaten! 

T

Tumult.fm Cultuur-
platform

Tumult.fm is het communicatief en artistiek cultuurplatform van Urgent.fm. Het biedt aan de creatieve onderbuik van de Gentse stad een waardevolle kans om zichzelf te profileren, waar de muren van de …

meer info →

U

Urgent.fm
Studentenradio

Urgent.fm is het medialab van de Universiteit Gent. Dé stadszender bij uitstek en dé referentie op het vlak van muziek en cultuur. Urgent.fm biedt berichtgeving voor de meerwaardezoeker, dient de rebel, voedt het creatieve brein én eert het eigenzinnige karakter. 

meer info →

U


UiTX

Via UiTX ontdek je het cultuuravontuur dat doorgaans door 16- tot 26-jarigen gesmaakt wordt. En UiTX zet jonge makers in de kijker.

meer info →