Facebook Pixel Ons aanbod voor bedrijven en organisaties - Hogeschool Gent
Foto Ons aanbod voor bedrijven en organisaties

Ons aanbod voor bedrijven en organisaties.

O

Ons aanbod voor bedrijven en organisaties.

HOGENT hecht veel belang aan authentieke leeromgevingen voor haar studenten. Daarom is een goede band met het werkveld essentieel. Bekijk hier wat we te bieden hebben. Vind je niet wat je zoekt? Neem dan contact op via info@hogent.be.

D


Dienst-
verlening

Bekijk ons aanbod dienstverleningen. Vind je niet wat je zoekt? Samen vinden we ongetwijfeld een oplossing op maat.

meer info →

L

Levenslang ontwikkelen met Yonk

Bijscholen, actualiseren en specialiseren is een must de dag van vandaag. Daarom bieden we met Yonk gespecialiseerde vervolgopleidingen aan. 

meer info →

S


Stages

Zoek je een stagiair voor je bedrijf? Dat kan! HOGENT hecht veel belang aan authentieke leeromgevingen voor haar studenten, organisaties waar ze hun kennis meteen in de praktijk kunnen omzetten.

meer info →

B

Bachelor-
proeven

Al onze bachelor­studenten schrijven een bachelorproef. Als organisatie kan je een onderwerp aanreiken of kan je jezelf als lezer en/of als jurylid opgeven. Neem contact op met de coördinator van de opleiding.

meer info →

G

Gast-
colleges

We zijn steeds op zoek naar interessante gastsprekers uit het werkveld. Zo volgen we de trends op de voet en blijft de opleiding steeds up-to-date. Wens je jouw expertise met onze studenten te delen? Laat het dan zeker weten.

info@hogent.be

B


Bedrijfs-
bezoeken

Laat je onze studenten graag kennismaken met de praktijk in jouw bedrijf? We komen graag langs voor een rondleiding. Laat het ons weten.

info@hogent.be

V


Vacatures
plaatsen

Zoek je een nieuwe medewerker voor je bedrijf? Via HOGENT kan je gratis vacatures verspreiden naar studenten.

meer info →

E


E-Lab

Het E-Lab streeft ernaar om de praktijk en het onderwijs meer en beter samen te brengen. We beschikken over in-house expertise en begeleiden ook teams van studenten die aan jouw project werken en daar ook een rapport over afleveren. Ook voor projectstages kan je bij ons terecht. 

meer info →

P


Projecten

Dankzij projecten vanuit het werkveld doen onze studenten de nodige praktijkervaring op en worden ze opgeleid tot een professional waar het werkveld nood aan heeft. Heb jij een interessant en uitdagend project voor onze studenten? Laat het ons weten.

info@hogent.be

Z


Zorglab

Het 360° Zorglab biedt een hoogtechnologische setting met heel veel faciliteiten op het vlak van IT, van video-opname en analysesoftware, over sensoren tot virtual realiteit. Het 360° Zorglab creëert unieke kansen om deelnemers via VR, maar ook via simulatieoefeningen, inleefsessies, video-feedback, .. evidence-based te trainen.

meer info →