Facebook Pixel Vind jouw job in het HOGENT Career Center - Hogeschool Gent
Foto Vind jouw job in het HOGENT Career Center

Career Center.

Het HOGENT Career Center verbindt studenten, het bedrijfsleven, opleidingen en alumni. 

Career Center.

HOGENT heeft een Career Center ingericht om de arbeidsmarkt en onze studenten te verenigen en hen te ondersteunen bij hun carrièreplannen. Het Career Center van JobTeaser is hét carrièreplatform in Europa, is rechtstreeks geïntegreerd in het intranet van meer dan 400 onderwijsinstellingen en biedt oplossingen om vacatures te verspreiden en de zichtbaarheid van employer brands te verhogen.

Bedrijven.

Bedrijven krijgen rechtstreeks toegang. Wij nodigen je dan ook graag uit om jouw bedrijf of organisatie kenbaar te maken en studenten en alumni direct via het platform te bereiken. Je kan vacatures direct uploaden en beheren. Bovendien kan je je merk versterken met foto’s, video’s, nieuws en teaminformatie. Zo krijg je een platform met veel verschillende functionaliteiten:

  • Bedrijfsinformatie (video’s, teams, foto’s)
  • Carrière-evenementen 
  • Verspreiding van vacatures
    voor stages en banen
  • E-mailnotificaties bij nieuwe
    vacatures en evenementen

Basisbedrijfsprofiel

Door je vacatures te plaatsen via de onderstaande link kan je ze rechtstreeks opvolgen (goedkeuring, aantal keer bekeken), archiveren wanneer ze zijn ingevuld, bewerken of nog een keer publiceren. Nadat je een account hebt aangemaakt, kan je snel nieuwe vacatures toevoegen.

Publiceer nu jouw vacatures

Uitgebreid bedrijfsprofiel

Heb je interesse in een uitgebreid bedrijfsprofiel waar je niet alleen vacatures kan beheren, maar ook je organisatie kenbaar kan maken aan studenten en alumni met video's, foto's, teaminformatie & nieuws? Klik dan hieronder door.

Meld je aan voor een
uitgebreid bedrijfsprofiel

Studenten.

Het Career Center beschikt over alle informatie die nodig is om je carrière een vliegende start te geven. Er zijn vacatures, bedrijfspagina's, beroepenvideo's en artikelen met tips en adviezen te vinden, zodat je helemaal op de hoogte bent.

Ik wil een persoonlijk profiel

Oud-studenten.

Op zoek naar een eerste job? Of nood aan iets anders? In ons Career Center kan je honderden vacatures vinden op jouw maat. Misschien wil je wel nog verder verbreden of specialiseren? Check dan ons aanbod verder studeren.

Ik wil een persoonlijk profiel