Facebook Pixel Vind jouw job in het HOGENT Career Center - Hogeschool Gent
Foto Vind jouw job in het HOGENT Career Center

HOGENT Career Center.

By Jobteaser

HOGENT Career Center.

HOGENT heeft een Career Center ingericht om de arbeidsmarkt en onze studenten te verenigen. Daarvoor werken we samen met JobTeaser, hét carrièreplatform in Europa dat rechtstreeks geïntegreerd is in het intranet van meer dan 400 onderwijsinstellingen. Dé oplossing op maat om vacatures, vakantiejobs, vrijwilligerswerk en jobevents gericht te verspreiden en de zichtbaarheid van employer brands te verhogen.

Bedrijven en organisaties.

Al meer dan 1400 bedrijven en organisaties uit zowel de profitsector, de socialprofitsector als de publieke sector hebben een account op het HOGENT Career Center. Maak vandaag nog een account aan en krijg ook rechtstreeks toegang. Het Career Center is een platform met veel verschillende functionaliteiten. Je kan kiezen voor een basisprofiel of een uitgebreid profiel.

Het platform is helemaal gratis, tenzij je met eenzelfde account op ook andere platformen dan HOGENT wil posten. In dat geval klop je aan bij Jobteaser zelf.

Een betalend account bij Jobteaser

Wil je een stageplaats aanbieden? Doe dit dan niet via deze weg. De stagecoördinatoren bekijken elke aanvraag met zorg.   

Contacten leggen voor stage

Basisprofiel

Met een basisprofiel kan je jobaanbiedingen plaatsen, rechtstreeks opvolgen, archiveren, bewerken of nog een keer publiceren. Nadat je een account hebt aangemaakt, kan je snel nieuwe vacatures toevoegen.

Publiceer nu jouw vacatures

Uitgebreid profiel

Met een uitgebreid profiel kan je niet alleen vacatures beheren, maar kan je jouw bedrijf of organisatie ook kenbaar maken met video's, foto's, teaminformatie, nieuws en events. Ook als je wil deelnemen aan online jobevents vanuit HOGENT, moet je over een uitgebreid profiel beschikken. 

Een uitgebreid profiel aanmaken

Studenten. 

Het Career Center beschikt over alle informatie die nodig is om je carrière een vliegende start te geven. Er zijn vacatures, vakantiejobs, vrijwilligerswerk, bedrijfspagina's en events te vinden, zodat je helemaal op de hoogte bent.

Ik wil een persoonlijk profiel

Oud-studenten. 

Op zoek naar een eerste job? Of nood aan iets anders? In ons Career Center kan je honderden aanbiedingen vinden op jouw maat. Misschien wil je wel nog verder verbreden of specialiseren? Check dan ons aanbod verder studeren.

Ik wil een persoonlijk profiel

logo jobteaser

Specialiseren, actualiseren of iets compleet nieuws proberen? Keuze genoeg bij Yonk van HOGENT. Kort of lang, voltijds of deeltijds, bij ons of vanop afstand.