Facebook Pixel Agenda - Hogeschool Gent
Foto Agenda

Agenda.

A

Agenda.

Liever alles hapklaar in je mailbox?

Via HOGENT Connect ontvang je updates over bijscholing, onderzoek, nieuws, events en meer over de thema's die jou interesseren.

Aanmelden

Updates accountancy-fiscaliteit: vennootschapsbelasting

In samenwerking met de Vereniging van accountants, bedrijfsrevisoren, belastingconsulenten, boekhouders en fiscalisten (VABF) organiseert HOGENT een reeks van navormingen rond accountancy-fiscaliteit.

23 maart (18 - 21 uur)
Gent
Inspiratiesessies Trendwatching

Ontdek tijdens 2 inspiratiesessies hoe Trendwatching ook iets voor jou kan zijn en niet enkel iets voor specialisten in de marketingwereld. Hoe innoveer je succesvol op de trend van duurzaamheid? Hoe zorg je voor vernieuwing in je job en werkomgeving? Ontdek de toekomstbestendige trends en innoveer op de golven van verandering.

23 en 29 maart 2023
Gent en Erembodegem-Aalst
Info- en netwerk­sessie 'Duurzaam HR'

Duurzaam HR: waar denk je aan als je dit hoort? In elke HR-nieuwsbrief of op elk HR-congres komt dit begrip wel voorbij. Maar wat is duurzaam HR eigenlijk? Wat kan dit allemaal zijn? En vooral: hoe kan je dit zelf implementeren en gebruiken in jouw organisatie? In deze (gratis!) info- en netwerk­sessie reiken we antwoorden aan en wisselen we ervaringen uit.

28 maart of 5, 12 of 23 mei 2023 (12 - 13.30 uur)
Aalst, Gent, Lokeren of online
Stillen voedselinitiatieven de honger naar mensenrechten?

Tijdens deze voormiddag nemen we je mee in de praktijk van de vele voedselinitiatieven die zich inzetten voor mensen in armoede. We belichten diverse invalshoeken en uiteenlopende praktijken.

Je krijgt inzicht in de maatschappelijke positie van voedselinitiatieven en hun rol binnen armoedebestrijding.

19 april 2023 (09:30 – 12:30 u (optionele lunch tot 13.30))
Campus Schoonmeersen - Gent
Basisopleiding asbestdeskundige inventarisatie

Vanaf 23 november 2022 is een asbestattest verplicht bij verkoop van woningen en gebouwen gebouwd vóór 2001. Dit moet worden opgemaakt door een asbestdeskundige inventarisatie (ADI). Met deze HOGENT-bijscholing heb je alvast de basiskennis over deze materie onder de knie.

20 april 2023 (9 - 17 uur)
Holiday Inn Expo - Sint-Denijs-Westrem
Duurzaam aan de slag met voedselreststromen.

Een boeiend event rond duurzame valorisatie van voedselverliezen. Deze studiedag start met een plenaire toelichting van de beleidsambities omtrent dit topic op Vlaams en Europees niveau. Vervolgens kan je als deelnemer kiezen uit verschillende informatieve sessies en inspiratiesessies waarbij de verschillende aspecten m.b.t. valorisatie van voedselreststromen aan bod komt.

20 april 2023 (9.30 - 17 uur)
campus Schoonmeersen - Gent
Data in de gezondheidszorg: eerstelijnszorg.

Ontdek hoe data een cruciale rol speelt in de gezondheidszorg. In 4 lezingen voor een beter inzicht in Data in de gezondheidszorg. 

21 april 2023
Aalst
Infodag

Lesgevers en studenten geven uitleg over de opleiding, leiden je rond op de campus, de leslokalen, auditoria, practica en labo’s, bibliotheken, ….  Ook de studentenraad Revolte toont je met plezier alle studentikoze plekjes en troeven op de campus. Zo snuif je de sfeer op vooraleer een definitieve studiekeuze te maken. Tegelijkertijd beantwoorden we ook al je vragen en helpen je de onduidelijkheden en twijfels weg te werken. 

22 april 2023
KASK & Conservatorium zondag 23 april 2023
HR-café: eigenzinnig IT-bedrijf waar alle collega's elkaars loon kennen

Een reeks rond trends in hr. Vier afzonderlijke lezingen, vier thema's, vier boeiende sprekers, vier ontmoetingen met hr-collega's.

25 april (18 - 21 uur)
Campus Schoonmeersen
Studiedag Diabetes

Naast informatie over de laatste stand van zaken omtrent diabetes krijg je op deze studiedag praktische handvaten aangereikt waarmee je in de praktijk onmiddellijk mee aan de slag zal kunnen gaan.

27 april 2023 (09 tot 17 uur)
Campus Schoonmeersen