Facebook Pixel Agenda - Hogeschool Gent
Foto Agenda

Agenda.

A

Agenda.

How to bridge the financial gap

Navormingsreeks voor boekhouders en hoofdboekhouders van bedrijven in samenwerking met Resolvus.

oktober - april (18 tot 20.30 uur)
Campus Schoonmeersen
AI Masterclass 2020-2021

Stap voor stap verken je het landschap van artificiële intelligentie (AI) en de verbluffende toepassingen die je heel concreet in de dagelijkse bedrijfsvoering kan inzetten. Van helikopterview tot diepgaande kennis begeleiden de experts je door dit proces zodat je goed gewapend aan de slag kan met de meest geavanceerde kennis.

december 2020 - mei 2021
Online + de Belgische Ardennen
Infosessies educatief graduaat

Je vakkennis doorgeven aan de volgende generatie? Start in februari jouw opleiding tot praktijkleraar aan HOGENT.

december 2020 - januari 2021 (19 - 20 uur)
online
Infosessies verkorte educatieve bachelor secundair onderwijs

Wil je vakleraar worden in het vakgebied waarvoor je al een diploma hoger onderwijs hebt behaald? Start in februari jouw verkorte educatieve bachelor secundair onderwijs aan HOGENT.

december 2020 - januari 2021 (19 - 20 uur)
online
Energiedeskundige Type A - verplichte permanente vorming

De aanwezigheden van de houders van een certificaat worden doorgegeven aan de energieprestatiedatabank van het VEA.

10 december (13 - 19 uur)
Campus Schoonmeersen
Navorming oplossingsgericht coachen

Deze vorm van coaching leert je oog hebben voor sterktes in plaats van tekortkomingen en naar de toekomst kijken in plaats van te graven in verleden. Door jezelf een nieuwe denk- en zienswijze aan te meten, ontwikkel je nieuwe invalshoeken en verander je je begeleidingsstijl. Waar je vroeger dacht vast te zitten, dienen zich weer nieuwe kansen aan. Zo creëer je tal van mogelijkheden voor jezelf, je medewerkers, cliënten of leerlingen.

7 januari - 25 januari
Campus Schoonmeersen
Navorming mantelzorgcoaches

Deze meerdaagse en praktijkgerichte navorming tot mantelzorgcoach biedt een theoretische basis en praktische handvaten voor het begeleiden en ondersteunen van mantelzorgers. Je maakt kennis met verschillende denkkaders waaronder de oplossingsgerichte visie en het systeemgericht werken.
 

14 januari
Campus Schoonmeersen
Infosessie studiekeuze en heroriëntering

Zit je met vragen over hoe je een goede studiekeuze maakt, welke gevolgen een heroriëntering heeft voor je leerkrediet of wat de financiële implicaties zijn? In deze infosessie ligt de focus op studenten die momenteel twijfelen aan hun studiekeuze en die overwegen om te heroriënteren. 

20 januari (19 - 20 uur)
online
Coachingscafé 2 Perfectionisme: een gave of vergiftigd geschenk?

Een reeks rond supervisie en coaching in het brede sociaal-agogische werkveld. Telkens zeer laagdrempelig en voor een voordelige prijs. Vier sessies, vier thema’s, telkens op donderdagavond.

donderdag 21 januari 2021 (19.15 - 21 uur)
Campus Bijloke
Eerste hulp bij studiekeuze

Heb jij een extra duwtje in de rug nodig en heb je zin om actief aan de slag te gaan tijdens een interactieve workshop? Deze online workshop bestaat uit twee sessies van telkens anderhalf uur. De studietrajectbegeleiders reiken je concrete tools aan om je weg te vinden in het labyrint van keuzes. We gaan samen met jou op onderzoek naar jouw interesses en talenten. Met die tools ga je vervolgens zelf aan de slag.

26 en 28 januari (18 - 19.30)
online