Facebook Pixel Agenda - Hogeschool Gent
Foto Agenda

Agenda.

A

Agenda.

How to bridge the financial gap

Navormingsreeks voor boekhouders en hoofdboekhouders van bedrijven in samenwerking met Resolvus.

oktober - april (18 tot 20.30 uur)
Campus Schoonmeersen
AI Masterclass 2020-2021

Stap voor stap verken je het landschap van artificiële intelligentie (AI) en de verbluffende toepassingen die je heel concreet in de dagelijkse bedrijfsvoering kan inzetten. Van helikopterview tot diepgaande kennis begeleiden de experts je door dit proces zodat je goed gewapend aan de slag kan met de meest geavanceerde kennis.

december 2020 - mei 2021
Online + de Belgische Ardennen
Eerste hulp bij studiekeuze

Heb jij een extra duwtje in de rug nodig en heb je zin om actief aan de slag te gaan tijdens een interactieve workshop? Deze online workshop bestaat uit twee sessies van telkens anderhalf uur. De studietrajectbegeleiders reiken je concrete tools aan om je weg te vinden in het labyrint van keuzes. We gaan samen met jou op onderzoek naar jouw interesses en talenten. Met die tools ga je vervolgens zelf aan de slag.

26 en 28 januari (18 - 19.30)
online
Webinar graduaat bouwkundig tekenen

HOGENT hecht veel belang aan authentieke leeromgevingen voor de studenten. Daarom is een goede band met het werkveld essentieel. Zo kunnen we een juiste match vinden tussen jouw organisatie en onze studenten. We zijn nog op zoek naar organisaties die openstaan voor gastcolleges, het aanbieden van specifieke cases/opdrachten en stageplaatsen.

26 januari (om 14 uur)
Online
Lancering LifeCity app

Een onlinetool ter ondersteuning van individuele begeleidingsgesprekken in de jeugdhulp.

voorjaar 2021
Gent
Bouwstenen van een financieel plan

Dit traject richt zich tot iedereen die graag een onderneming wil opstarten of recent als zelfstandige is gevestigd, maar weinig voorkennis heeft over financieel management. Als je een eigen zaak wil opstarten, heb je een goed opgebouwd financieel plan nodig. In deze korte vorming bespreken we de verschillende onderdelen van het financieel plan. Die pas je meteen toe op jouw eigen ondernemers­idee.

10 februari - 10 maart 2021 (18 tot 21.15 u.)
Gent
Infoavond wegwijs in het hoger onderwijs

Een goede studiekeuze is de basis van een succesvolle carrière in het hoger onderwijs. Vertrekkend vanuit onze dagelijkse ervaring brengen we leerlingen, ouders en leerkrachten graag bij hoe je een goede studiekeuze maakt.

11 februari (19 tot 20 uur)
digitaal
Coachingscafé 3 Geweldloos verzet - Sven Bussens

Een reeks rond supervisie en coaching in het brede sociaal-agogische werkveld. Telkens zeer laagdrempelig en voor een voordelige prijs. Vier sessies, vier thema’s, telkens op donderdagavond.

donderdag 4 maart 2021 (19.15 - 21 uur)
Campus Bijloke
Navorming radioprotectie

Deze navorming is een implementatie van artikel 53.2 van de wet van 20 juli 2001. Personeelsleden die met ioniserende straling werken, zijn hieraan onderworpen.

5 maart
Campus Vesalius
Infoavond wegwijs in het hoger onderwijs

Een goede studiekeuze is de basis van een succesvolle carrière in het hoger onderwijs. Vertrekkend vanuit onze dagelijkse ervaring brengen we leerlingen, ouders en leerkrachten graag bij hoe je een goede studiekeuze maakt.

9 maart (18.30 - 19.30 uur)
digitaal