Facebook Pixel Masteropleidingen - Hogeschool Gent
Foto Masteropleidingen

Academische bachelors en masters.

A

Academische bachelors en masters.

A


Audiovisuele
kunsten

Bij de master in de audiovisuele kunsten kan je kiezen tussen de richting animatiefilm en film. Onze docenten begeleiden je in de bachelor- en masterjaren, elk vanuit hun specifieke artistieke visie en technische expertise

meer info →

B


Beeldende
kunsten

Bij de master in de beeldende kunsten heb je de keuze tussen vrije kunsten, fotografie, autonome vormgeving, grafisch ontwerp, textielontwerp en mode.

meer info →

D


Drama

In deze opleiding leren studenten een persoonlijke artistieke praktijk ontwikkelen die gedreven wordt door nieuwsgierigheid en een duurzame onderzoeksattitude. Studenten worden aangemoedigd om de actuele ontwikkelingen in de podiumkunsten te volgen, maar ook om te experimenteren en op zoek te gaan naar nieuwe artistieke inhouden en (meng)vormen.

meer info →

E


English master

Onze opleidingen drama, beeldende en audiovisuele kunsten, en muziek hebben naast een Nederlandstalige master ook een volledig Engelstalige pendant. Elk academiejaar starten tientallen buitenlandse studenten in de English master van KASK & Conservatorium.

meer info →

M


Muziek

Bij de master in de muziek heb je de keuze uit vier richtingen: uitvoerende muziek, scheppende muziek, instrumentenbouw en muziektheorie/schriftuur.

meer info →