Facebook Pixel Ons aanbod voor het secundair onderwijs - Hogeschool Gent
Foto Ons aanbod voor het secundair onderwijs

Ons aanbod voor het secundair onderwijs.

O

Ons aanbod voor het secundair onderwijs.

Leerlingen secundair onder­wijs kunnen op HOGENT proeven van weten­schap en tech­nologie of hun blik verruimen door kennis te maken met onbekende studie­gebieden en talenten.

We stellen onze brede waaier aan expertise en faciliteiten graag ook ter beschikking van het onderwijzend en ondersteunend personeel in secundaire scholen. En organiseert jouw school een specifiek initiatief voor laatstejaars en hun ouders in het kader van studieloopbaanbegeleiding? Contacteer ons. Wij dragen graag ons steentje bij.

W


Wegwijs in de graduaten.

Graduaten zijn een nieuwe vorm van hoger onderwijs die studeren mogelijk maakt voor leerlingen die al doende leren. Bekijk hier alle info en of schrijf je in voor een infosessie.

meer info →

N


Navormingen en studiedagen voor leerkrachten.

We stellen onze brede waaier aan expertise en faciliteiten graag ter beschikking aan secundaire scholen. Workshops voor leerlingen of navormingen voor leerkrachten? Bekijk ons aanbod.

meer info →

HHOGENT kan ook
tot bij jullie komen.

Organiseert jouw secundaire school een specifiek initiatief voor laatstejaars en hun ouders in het kader van studieloopbaanbegeleiding? Contacteer ons. Wij dragen graag ons steentje bij.

meer info →

R


Rolmodellen inzetten voor studiekeuze-
begeleiding.

HOGENT organiseert groepsgesprekken met rolmodellen (succesvolle ouderejaarsstudenten) op secundaire scholen.

meer info →

AAuthentieke info
van je oud-leerlingen.

Wie kan beter uitleggen wat een opleiding inhoudt dan de student zelf.

meer info →

V


Vraag je HOGENT-brochures aan voor in de klas of de bib.

Digitaal is koning, leerlingen vinden alle studie-informatie online, in geuren en kleuren en aangevuld met allerhande interactieve tools.

meer info →

CChatsessie.

Boek samen met je klas een chatsessie op maat!

meer info →

W


Workshops, lezingen en demolessen voor leerlingen.

Leerlingen secundair onderwijs kunnen op HOGENT proeven van wetenschap en technologie of hun blik verruimen door kennis te maken met onbekende studiegebieden en talenten.

meer info →