Facebook Pixel Micro degrees - Hogeschool Gent
Foto Micro degrees

Micro degrees.

M

Micro degrees.

A


Agro food sustainability

Deze micro degree stelt je in staat om je bedrijf te verduurzamen met oog op de uitdagingen waarmee de agrofoodketen vandaag wordt geconfronteerd. Je verwerft een brede kennis rond de duurzaam­heid van de voedsel­keten, zowel in productie, verwerking als afzet.

meer info →

A


AI & Data Engineer

Benieuwd hoe AI werkt en toegepast kan worden? In deze micro degree leer je niet alleen hoe je algoritmen kan implementeren in Python, maar ook hoe je ze in productie kan brengen.

meer info →

B

Brouwerij­technologie

Ben jij een technologisch onderlegde professional die zich wil verdiepen in het brouwproces, maar ook bredere toepassingen in de biochemische sector wil verkennen? Met dit specialisatietraject ontdek je een gloednieuwe, innovatieve en hoogtechnologische brouwerijomgeving.

meer info →

D


Dierlijke productie

Ben je dierenzorger, voedingstechnoloog of groenmanager en wil je je werkdomein uitbreiden naar de dierlijke productie? Met dit specialisatietraject maken we je vertrouwd met de brede veeteeltsector en het bedrijfsmanagement op een veeteeltbedrijf.

meer info →

D


Duurzaamheids­coördinator

Deze micro degree bereidt je voor om als duurzaamheidscoördinator te functioneren in een organisatie. Met dit specialisatietraject verwerf je een doorgedreven kennis rond werken met SDG’s en ...

meer info →

E


Ecologische duurzaamheid

Deze micro degree stelt je in staat om mee te werken aan de ecologische verduurzaming van je bedrijf of organisatie. Met dit specialisatietraject verwerf je een brede kennis rond topics die gerelateerd zijn aan ecologische duurzaamheid.

meer info →

F


Financiële planning voor particulieren

Je financiële kennis naar een hoger niveau tillen? Met deze micro degree word je een specialist in alles wat te maken heeft met beleggingen, kredieten en vermogens­planning voor particulieren.

meer info →

M


Mainframe-
expert

De vraag om deze IT-expertise aan te bieden als niche-opleiding komt helemaal vanuit het werk­veld. Bedrijven onder­vinden duidelijk nood aan bij­scholing over mainframeskills.

meer info →

M

Meertalige communicatie­training voor de zorg­professional

Wil je je relatie met patiënten verbeteren? Een heldere en efficiënte communicatie is daarbij essentieel! Wie in de zorg­sector probleem­loos tussen verschillende talen kan schakelen, heeft een grote troef in handen.

meer info →

N


Network administrator

Je computer networking skills uitbreiden of vernieuwen? In deze IT-specialisatie nemen officieel geaccrediteerde Cisco-instructoren je mee doorheen de drie Cisco CCNA-cursussen.

meer info →

P


Preventie­adviseur
niveau 2

Wil je gestalte geven aan een preventie­beleid (arbeids­veiligheid, welzijn op het werk) binnen een organisatie of onderneming? Wil je voor de werknemers risico's binnen de organisatie in kaart brengen en hiervoor een gepaste remediëring voorop­stellen?

meer info →

W


Water­technologie

Water is het vloeibare goud. Door klimaatverandering en vervuiling krijgen we steeds meer te maken met waterschaarste. Met dit specialisatietraject onderzoek je de nieuwste technologische innovaties op het gebied van waterbesparing en -zuivering. De micro degree watertechnologie is een deeltraject van de bachelor chemie.

meer info →