Facebook Pixel Check onze micro degrees - Hogeschool Gent
Foto Check onze micro degrees

Micro degrees.

M

Micro degrees.

DDuurzaamheid

Wil je meewerken aan de verduurzaming van je bedrijf of overheids­instelling? Met dit specialisatie­traject verwerf je een brede kennis rond topics die gerelateerd zijn aan duurzaamheid.

meer info →

M


Mainframe-
expert

De vraag om deze IT-expertise aan te bieden als niche-opleiding komt helemaal vanuit het werk­veld. Bedrijven onder­vinden duidelijk nood aan bij­scholing over mainframe-skills.

meer info →

M

Meertalige communicatie­training voor de zorg­professional

Wil je je relatie met patiënten verbeteren? Een heldere en efficiënte communicatie is daarbij essentieel! Wie in de zorg­sector probleem­loos tussen verschillende talen kan schakelen, heeft een grote troef in handen.

meer info →

N


Network
administrator

Je computer networking skills uitbreiden of vernieuwen? In deze IT-specialisatie nemen officieel geaccrediteerde Cisco instructoren je mee doorheen de drie Cisco CCNA cursussen.

meer info →

P


Preventie­adviseur
niveau 2

Wil je gestalte geven aan een preventie­beleid (arbeids­veiligheid, welzijn op het werk) binnen een organisatie of onderneming? Wil je voor de werknemers risico's binnen de organisatie in kaart brengen en hiervoor een gepaste remediëring voorop­stellen?

meer info →