Facebook Pixel Verkorte trajecten - Hogeschool Gent
Foto Verkorte trajecten

Verkorte trajecten.

V

Verkorte trajecten.

A

Agro- en biotechnologie
 

Heb je al een bachelor in de voedings- en dieetkunde behaald? Of ben je geslaagd in een bepaalde afstudeerrichting van agro- en biotechnologie en wens je nog een andere richting in agro te volgen? Lees dan deze vaak voorkomende verkorte trajecten. 

meer info →

B

Bedrijfs-
management
 

Heb je al een diploma hoger onderwijs op zak, maar wil je graag nog een bijkomend diploma? Of heb je al een bachelor bedrijfsmanagement op zak maar wil je nog een andere afstudeerrichting volgen? Lees dan deze vaak voorkomende verkorte trajecten.

meer info →

B

Biomedische laboratorium-
technologie

Heb je al een bachelor biomedische laboratoriumtechnologie op zak maar wil je nog een andere afstudeerrichting volgen? Lees dan deze vaak voorkomende verkorte trajecten.

meer info →

CChemie

Blijf je liever aan HOGENT studeren? Dan kan je bijvoorbeeld via een verkort traject nog een tweede diploma van bachelor in de chemie behalen in een andere afstudeerrichting dan die je eerder koos. 
meer info →

E


Elektro-
mechanica

Via een verkort traject kan je nog een tweede diploma van bachelor in de elektromechanica behalen in een andere afstudeerrichting dan die je eerder koos. Slim toch? 

meer info →

E


Ergo-
therapie

Heb je al een bachelor orthopedagogie, audiologie of logopedie? Dan kan je via een verkort traject nog een bachelor ergotherapie behalen.

meer info →

H


Human Resources Management

Heb je al een bachelordiploma en wil je je verder verdiepen en specialiseren in Human Resources Management en zo een tweede bachelordiploma behalen? Dat kan! Op een flexibele manier met een mooie mix van praktijk en blended onderwijs.

meer info →

K


Kleuter-
onderwijs

Heb je al een diploma hoger onderwijs op zak, maar wil je graag nog een bijkomend diploma? Dankzij een verkort traject kan je in een beperkte studietijd een diploma kleuteronderwijs behalen.

meer info →

L


Lager
onderwijs

Heb je al een diploma hoger onderwijs op zak, maar wil je graag nog een bijkomend diploma? Dankzij een verkort traject kan je in een beperkte studietijd een diploma lager onderwijs behalen.

meer info →

L

Logopedie
en audiologie

Heb je al een diploma hoger onderwijs of HBO5 op zak, maar wil je graag nog een bijkomend diploma? Dankzij een verkort traject kan je in een beperkte studietijd een extra diploma behalen.

meer info →

O

Organisatie & 
management

Heb je al een diploma hoger onderwijs op zak, maar wil je graag nog een bijkomend diploma? Dankzij een verkort traject kan je in een beperkte studietijd bepaalde afstudeerrichtingen van de opleiding organisatie & management (vroeger office management) behalen.

meer info →

O

Ortho-
pedagogie

Heb je al een diploma hoger onderwijs op zak, maar wil je graag nog een bijkomend diploma? Dankzij een verkort traject kan je in een beperkte studietijd een diploma orthopedagogie behalen.

meer info →

S


Secun­dair
onderwijs

Er zijn tal van mogelijkheden om in het secundair onderwijs te kunnen lesgeven of om nieuwe vakken te mogen geven. Ook zonder diploma hoger onderwijs.

meer info →

S

Sociaal
werk

Heb je al een diploma hoger onderwijs op zak, maar wil je graag nog een bijkomend diploma? Dankzij een verkort traject kan je in een beperkte studietijd een diploma sociaal werk behalen.

meer info →

T

Textiel-
technologie

Deze opleiding mikt op twee doelgroepen. Op afgestudeerden uit het secundair onderwijs. Maar evengoed op studenten die al een andere bachelor hebben behaald. Deze opleiding mikt op een knelpuntberoep. 

meer info →

T

Toegepaste informatica

Heb je al een graduaat programmeren of netwerkbeheer op zak, maar wil je graag nog een bachelordiploma behalen? Dankzij een verkort traject kan je in een beperkte studietijd een diploma toegepaste informatica behalen.

meer info →

V

Vast-
goed

Vanuit de bachelor in het bedrijfsmanagement zijn er tal van verkorte trajecten naar vastgoed. Het traject hangt af van de eerder gekozen richting. Ook vanuit landmeten verdergaan naar vastgoed of omgekeerd, is een optie.

meer info →

V

Verpleeg-
kunde

Heb je al een diploma HBO5 in de verpleegkunde? Dan kan je via een verkort traject ook een bachelor behalen.

meer info →

V

Duaal verkort traject verpleegkunde

Ben je medewerker van het UZ Gent en heb je al een diploma HBO5 in de verpleegkunde? Dan kan je via een verkort traject ook een bachelor behalen.

meer info →

Staat je diploma niet in de lijst?

Het is niet omdat een bepaald diploma niet is opgenomen, dat je geen verkort traject kan volgen. Contacteer voor meer informatie de studie­traject­begeleider van deze opleiding.

Overzicht studietrajectbegeleiders