Facebook Pixel Bachelor na bachelor in het zorgmanagement - Hogeschool Gent
Foto Bachelor na bachelor in het zorgmanagement

Zorgmanagement.

De bachelor-na-bacheloropleiding zorgmanagement is een managementopleiding bedoeld voor bachelors in de gezondheidszorg en welzijnszorg die willen leren hoe ze mensen en processen kunnen aansturen en hoe ze zorg (in de brede zin) dienen te coördineren.

Zorgmanagement.

Het programma van de opleiding zorgmanagement is geïnspireerd door het EFQM-model (European Foundation for Quality Management). Dit model, en dus de opleiding zelf, is gebaseerd op de principes van integrale kwaliteitszorg en brengt samenhang tussen de belangrijkste aandachtsgebieden van een organisatie waar je als leidinggevende mee te maken krijgt.

programma

Opleidingsonderdeel Studiepunten
Deel 1  
Algemeen beleid en strategisch management 9
Organisatie en regelgeving in de gezondheids- en welzijnssector 5
Leiderschap 10
Management van medewerkers 6
Deel 2  
Middelenmanagement 5
Procesmanagement 6
Medewerkers, klanten-, maatschappij- en ondernemingsresultaten 5
Resultaten in de gezondheids- en welzijnssector 6
Geïntegreerd project en portfolio 8

doelgroep

De bachelor-na-bacheloropleiding zorgmanagement is een managementopleiding voor bachelors in de gezondheidszorg en welzijnszorg die willen leren hoe ze mensen en processen kunnen aansturen en hoe ze zorg (in de brede zin) dienen te coördineren.

certificaat

Diploma bachelor in de zorgmanagement

data

Deelnemers hebben enkel op donderdag les in het eerste deel en alleen op dinsdag in het tweede deel van de opleiding. De opleiding kan uiteraard ook over één jaar gevolgd worden. Deze deelnemers hebben dan zowel les op donderdag als op dinsdag. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de opleiding over een langere tijd te spreiden. De lessen vinden plaats tussen 8.45 en 17.15 uur.

locatie

Campus Ledeganck
K. L. Ledeganckstraat 8
9000 Gent

prijs

1085 euro*
*onder voorbehoud van wijzigingen

Onder leiding van deze experts uit het werkveld

Marc Dhaeze

marc.dhaeze@hogent.be
09 243 30 15

Inschrijven

Voor je je kan inschrijven, heb je een intakegesprek met de coördinator van de opleiding, Marc Dhaeze. Tijdens je intakegesprek ontvang je alle verdere informatie over je definitieve inschrijving.