Facebook Pixel Initiatieven voor leerkrachten - Hogeschool Gent
Foto Initiatieven voor leerkrachten

Initiatieven voor leerkrachten.

I

Initiatieven voor leerkrachten.

We stellen onze brede waaier aan expertise en faciliteiten graag ter beschikking van het onderwijzend en ondersteunend personeel in secundaire scholen.

Op regelmatige basis worden initiatieven ingericht, die interessant zijn voor (vak)leerkrachten, graadcoördinatoren . Sommige daarvan in samenwerking met externe partners. Ons aanbod is in volle groei. Wens je een aanbod op maat? Contacteer ons.

Hoedoenzodoen.be

Ben je op zoek naar unieke activiteiten rond wetenschap en techniek voor in de klas of tijdens je vrije tijd? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je vindt op deze website allerlei activiteiten waarmee je zelf aan de slag kan gaan en bovendien kan je hier (gratis!) doeboxen ontlenen.

Zit je met een prangende vraag? Of wil je meer weten over onze werking? Neem dan contact op.

julie.ghyselinck@hogent.be

Science Bar

Organiseer een Science Bar op jouw school en maak deel uit van de ‘ScienceBars on tour’ – community! Ga in debat met wetenschappers over een maatschappelijk relevant thema. 

sciencebar.be

Vond je deze pagina al de max? Check dan zeker ook deze eens.

bijscholingen

Bekijk ons uitgebreid aanbod navormingen, studiedagen, bijscholingen of nascholingen, workshops, symposia en congressen. Dit zijn korte vormingen van een of meerdere dagen. Een ideale manier om je …

Connect
Blijf up-to-date over nieuws, onderzoek, bijscholingen en events met HOGENT Connect. Selecteer de thema's die jou interesseren.