Facebook Pixel Orthopedagogie in afstandsonderwijs - Hogeschool Gent
Foto Orthopedagogie in afstandsonderwijs

Orthopedagogie in afstandsonderwijs.

O

Orthopedagogie in afstandsonderwijs.

Orthopedagogie kun je volgen in dagonderwijs of in afstandsonderwijs. Met afstandsonderwijs studeer je op jouw tempo, waar en wanneer het past. Het studiemateriaal is aangepast voor afstandsleren. En je krijgt de nodige begeleiding vanop afstand. Uiteraard behaal je dezelfde competenties en hetzelfde diploma als in de dagopleiding.

Werken

Als bachelor in de orthopedagogie kan je werken voor heel uiteen­lopende doelgroepen en organisaties.

 

Programma

Orthopedagogie kan je volgen in dagonderwijs en in afstandsonderwijs. Bij afstandsleren stel je zelf je programma samen in functie van je beschikbare tijd, behoeften en wensen. Wij zien er uiteraard op toe dat je keuze realistisch en consistent is en past in logica en opvolging.

Jij bepaalt samen met de trajectbegeleider hoeveel opleidingsonderdelen je per semester opneemt uit een totaalprogramma van 180 studiepunten.

Dit programma is niet opgesplitst in jaren, precies om jou maximaal greep te geven op je opleiding.

Meer over de bachelor orthopedagogie

Toelatingsvoorwaarden

Afstandsleren is alvast een ideale studievorm voor mensen die aan het werk zijn, afgestudeerden uit het hoger beroepsonderwijs (graduaatsopleidingen) of volwassenen­onderwijs, studenten met beperkte mobiliteit of topsporters. Of misschien behaalde je al een bachelor of masterdiploma en kan je via een verkort traject je diploma halen?

Kan je werken met een pc, heb je een diploma secundair onderwijs op zak en ben je voldoende gemotiveerd om zelfstandig een diploma ‘professionele bachelor in de orthopedagogie’ te behalen? Dan is afstandsleren waarschijnlijk iets voor jou.

Intake

Elke kandidaat-student moet een intakeprocedure doorlopen. Deze intake resulteert in een advies. Pas na een positief advies kan je inschrijven.

Een intake aanvragen kan door een mail te sturen naar de coördinator afstandsleren: els.cokelaere@hogent.be.
Of chat met Els via hogent.be/chat.

 

Bezoek ons tijdens een van onze infomomenten. Je krijgt antwoorden op al je vragen over de kostprijs, duur, toelatingsvoorwaarden …

Sfeerbeeld

Nog vragen?

Zit je nog met prak­tische vragen over de opleiding? Ben je nog niet helemaal zeker van je studie­keuze? We helpen je graag verder!

W


Waar?

Deze opleiding wordt aangeboden op de campus Schoonmeersen.

bekijk onze campus →

IInschrijven

Heb je alle info die je nodig hebt en ben je overtuigd van je studiekeuze?

schrijf je in →

CCursussen inkijken

Wil je al een idee krijgen van welk studiemateriaal je voor de kiezen krijgt? Snuister dan eens in een selectie van onze cursussen.

cursussen inkijken →