Facebook Pixel Lokeren - Hogeschool Gent
Foto Lokeren

Campus Lokeren

C

Campus Lokeren

A

Wat kan je er studeren?

Graduaat accounting administration

Op de campus Lokeren kan je in dagonderwijs het graduaat accounting administration volgen. Deze opleiding leert je om een onderneming te helpen bij het krijgen van een overzicht over alles wat met boekhouden, fiscaliteit en btw te maken heeft. Je krijgt de juiste juridische achtergrond en doet kennis op van de deontologische code. Je leert klantgericht te communiceren en in te staan voor de juiste adviezen.

meer info →

Het dagtraject op campus Lokeren duurt minimaal twee jaar (120 studiepunten). Wil je deze opleiding liever in meerdere jaren volgen? Dat kan! Bespreek het met Veerle, onze studietrajectbegeleider.

Stadscampus met
eigen karakter.

Door de kleinschaligheid is er op campus Lokeren alle ruimte voor persoonlijke begeleiding en interactie. Het honderdjarige gebouw straalt langs buiten geschiedenis uit, maar is binnenin voorzien van alle nodige technologieën om studenten klaar te stomen voor de huidige arbeidsmarkt.

voorgevel campus lokeren
Sfeerbeeld

Nog vragen?

Inschrijven

Heb je alle info die je nodig hebt en ben je overtuigd van je studiekeuze?

schrijf je in →

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Zit je nog met praktische vragen over de opleiding? Ben je nog niet helemaal zeker van je studiekeuze? We helpen je graag verder!

volg een online infosessie
over je favoriete opleiding →

chat met een student of lesgever →

Contact

Campus Lokeren
Groendreef 31
9160 Lokeren