Workshop "Selecteren doe je zo".
Een dynamische workshop met praktische en concrete tips over een gefundeerde aanpak van je selectie.
Het aanwervingsproces vormt de sleutel tot een effectief HR-beleid: de kwaliteit van de nieuwe medewerkers heeft een substantiële impact op het welslagen van de andere HR facetten, meer nog, de capaciteiten en performance van medewerkers zijn de motor van de organisatie. Selecteren van talent met de juiste 'fit' is dan ook cruciaal voor het voortbestaan en het succes van organisaties.
Het Kenniscentrum HR HOGENT onderzocht in samenwerking met UGent hoe KMO's op een praktische manier zo goed mogelijk medewerkers kunnen selecteren. Wetenschappelijke inzichten werden vertaald naar een praktische tool om als KMO zelf aan de slag te gaan. Dit resulteerde in een online platform en een syllabus.
Tijdens deze workshop lichten we onze bevindingen toe en geven we heel praktische en concrete tips over een gefundeerde aanpak van je selectie. De deelnemers krijgen ook de syllabus. Laat je inspireren en ga daarna zelf aan de slag.
Inhoud
- Toelichting wetenschappelijk achtergrond
- Gefundeerde praktische aanpak bij selectie
- Praktische en concrete tips
Doelgroep
- bedrijven die de behoefte voelen om hun selectiepraktijk meer gefundeerd en gedegen aan te pakken
- HR-professionals die hun kijk op selectie willen verdiepen
Locatie
Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1
9000 Gent
Contact en inschrijven
Prijs
Eerste deelnemer 350 EUR excl. btw
Tweede en volgende deelnemer van hetzelfde bedrijf 210,00 EUR excl. btw - incl. syllabus
ANNULERING De cursist of zijn werkgever kan de inschrijving annuleren, op voorwaarde dat de annulering schriftelijk of per mail gebeurt, en dit ten laatste tien werkdagen vóór aanvang van de cursus. Bij annulering dient er wel 50% van het inschrijvingsgeld betaald te worden. Annulatie minder dan tien werkdagen vóór aanvang van de cursus is niet mogelijk. De cursist kan zich wel laten vervangen door een collega, op voorwaarde van melding van de vervanging aan de organisatie.