Facebook Pixel Basis gipsverpleegkunde - Hogeschool Gent
Foto Basis gipsverpleegkunde

Basis gips­verpleeg­kunde.

B

Basis gips­verpleeg­kunde.

Je krijgt zowel de theorie als de praktijk van het gipsen onder de knie. De opleiding is door­weven met praktijk­voorbeelden en oefeningen waardoor je de verworven kennis onmiddellijk kan toepassen in je dagelijkse praktijk.

 

Programma

  • Basisbegrippen anatomie / orthopedie / traumatologie / radiodiagnostiek
  • Materiaalkennis
  • Wetgeving betreffende de uitoefening
  • Accommodatie gipskamer
  • Toepassingen van kant en klaar spalken
  • Praktijk en casuïstiek
  • Gespecialiseerde workshops
 

Inschrijven

Je start je inschrijving door via de webregistratie onder de rubriek bij- en nacholingsprogramma's te registreren. Als deelnemer dien je deze stappen persoonlijk te doorlopen. 

Registreren

Welke documenten hou je het best bij de hand om te uploaden?

  • je ID-kaart (inlezen of scan van voor- en achterzijde uploaden)
  • een scan van je diploma van verpleegkundige (bachelor, master of HBO5)
  • bij facturering op naam van je werkgever of zelfstandige activiteit: een bewijs (e-mail, brief) van betaling door derde dat het inschrijvingsgeld aan hen mag worden gefactureerd met vermelding van de facturatiegegevens
 

Kostprijs

1290 euro

 

 

Certificaat

Als je slaagt voor de toetsing, ontvang je het attest ‘navorming basis gipsverpleegkundige’. Als je niet slaagt voor de toetsing of er niet aan deelneemt, ontvang je een attest van deelname.

 

Doelgroep

Houders van het brevet of de titel ‘gegradueerde/gebrevetteerde verpleegkundige’ of van het diploma ‘bachelor in de verpleegkunde’.

 

Locatie

Campus Vesalius
Keramiekstraat 80
9000 Gent

 

Wanneer?

Deze lessenreeks vindt plaats op in het voorjaar 2024 op volgende maandagen: 
19/02/24, 26/2, 4/03, 11/03, 18/03, 25/03, 15/04 en 22/04
Telkens van 8.45 tot 12 uur en van 13 tot 17.15 uur.

 

Vragen?

Stuur een mail naar 
studentensecretariaat.dgz@hogent.be

 

Steunmaatregelen

Werk je in de privésector? Met de kmo-portefeuille recupereer je een stuk van je inschrijvings­geld. Erkenningsnummer HOGENT - opleiding: DV.O101616

Meer info over kmo-portefeuille →

De opleiding is opgenomen in de opleidingsdatabank en komt in aanmerking voor Vlaams opleidingsverlof (VOV). Erkenningsnummer Opleidingsdatabank: ODB-1000402

Meer info over opleidingsincentives →

Hou me op de hoogte


Stopzettings­voorwaarden: Van zodra je de webregistratie hebt gefinaliseerd, schrijven we je definitief in. Vanaf dat moment ben je je inschrijvingsgeld verschuldigd aan HOGENT. Volgende stopzettingsmodaliteiten gelden: Deelnemers die ten minste 10 kalenderdagen voorafgaand aan de startdag van de navorming betaald hebben en toch niet kunnen deelnemen, krijgen het inschrijvingsgeld terug betaald. Deelnemers die ingeschreven zijn en minder dan 10 kalenderdagen voorafgaand aan de startdag of erna de navorming stopzetten, dienen het volledige inschrijvingsgeld te betalen.

Vond je deze pagina al de max? Check dan zeker ook deze eens.

Connect
Blijf up-to-date over nieuws, onderzoek, bijscholingen en events met HOGENT Connect. Selecteer de thema's die jou interesseren.
bijscholingen

Bekijk ons uitgebreid aanbod navormingen, studiedagen, bijscholingen of nascholingen, workshops, symposia en congressen. Dit zijn korte vormingen van een of meerdere dagen. Een ideale manier om je …

Mentorenopleiding voor verpleegkundigen

Als stagementor in de zorgsector wil je ongetwijfeld het leerproces van jouw student optimaal begeleiden. In de mentoren­opleiding van HOGENT reiken experten je handvaten aan om een doelgericht …

Zorg en gezondheid
Op zoek naar expertise in zorg en gezondheid? Dan ben je hier aan het juiste adres!
Gezondheid
Het onderzoek rond SDG3, een goede gezondheid en welzijn voor iedereen, vindt vooral plaats op campus Vesalius. De onderzoeksgroep is er verbonden met de opleidingscentra Biomedische …