Facebook Pixel Agenda - Hogeschool Gent
Foto Agenda

Agenda.

A

How to bridge the financial gap: Waardecreatie voor ondernemingen: wat betekent dat concreet?

Navormingsreeks voor boekhouders en hoofdboekhouders van bedrijven in samenwerking met Conessence. 

21 april (18 tot 20.30 uur)
Kortrijksesteenweg 1023
SketchUp voor energiedeskundigen (GEANNULEERD)
Deze basiscursus is afgestemd op het werk van energiedeskundigen of alle personen die SketchUp willen gebruiken om op een vlotte manier woningen en gebouwen te tekenen en de nodige numerieke …
21 april (13 tot 19 uur)
Campus Schoonmeersen
Lezing - Interactie van het darmmicrobioom met voeding: sleutel tot de menselijke gezondheid

HOGENT en Erasmushogeschool Brussel bundelen de krachten voor een reeks lezingen rond misvattingen over voeding. Elke lezing heeft een ander thema. 

21 april 2020 (19.00 - 21.00 uur)
Campus Schoonmeersen, Gent
Eerste hulp bij studiekeuze (UITGESTELD)

Bij HOGENT begrijpen we dat kiezen niet gemakkelijk is. Nochtans is het zélf maken van een goede studiekeuze de eerste stap naar succes in het hoger onderwijs.

Wil jij ook een extra duwtje in de rug? Loopt het academiejaar niet volledig zoals je dacht en twijfel je aan je studiekeuze? Of overweeg je om voor een andere opleiding te kiezen? HOGENT wil je graag kennis laten maken met tools die jou helpen bij die keuze.

te bepalen
Gentse Dag van de Stem (GEANNULEERD)

Voor de zevende maal op rij hebben de opleidingen Bachelor logopedie van Arteveldehogeschool en Hogeschool Gent, én de diensten logopedie en Neus Keel Oor van AZ Jan Palfijn en van AZ Maria Middelares samengewerkt om een interessant avondsymposium samen te stellen, dit n.a.v. de World Voice Day. Thema van deze editie is 'Mythes, welles of nietes?'.

22 april (19 uur)
Campus Kantienberg (Voetweg 66)
Seminarie: fiscale gevolgen van het Wetboek van vennootschappen en verenigingen

Sinds 1 mei 2019 is het nieuwe Wetboek van vennootschappen en verenigingen (WVV) in werking getreden. Als gevolg van de ingrijpende wijzigingen in het vennootschapsrecht werd ook de fiscale wetgeving aangepast. Zowel federaal in het Wetboek van de inkomstenbelastingen (WIB) als op Vlaams niveau. Dat heeft soms verrassende consequenties.

23 april 2020 (18 - 21 uur)
Campus Schoonmeersen
Infosessies educatief graduaat

Je vakkennis doorgeven aan de volgende generatie? 
Start in september jouw opleiding tot praktijkleraar aan HOGENT.

 

25 april (11 - 12 uur)
Campus Schoonmeersen
Infosessies verkorte educatieve bachelor secundair onderwijs

Wil je vakleraar worden in het vakgebied waarvoor je al een diploma hoger onderwijs hebt behaald? Start in september jouw verkorte educatieve bacheloropleiding aan HOGENT.

25 april (11 - 12 uur)
Campus Schoonmeersen
Opendeurdag (GEANNULEERD)

Dit evenement is geannuleerd in het kader van de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus in te perken. We zijn momenteel op zoek naar een alternatief, hetzij digitaal op de geplande dag, hetzij op een andere datum. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. 

datum te bepalen
Lezing - De ingrediënten van voedselfraude

HOGENT en Erasmushogeschool Brussel bundelen de krachten voor een reeks lezingen rond misvattingen over voeding. Elke lezing heeft een ander thema. 

5 mei 2020 (19.00 - 21.00 uur)
Campus Bloemenhof, Erasmushogeschool Brussel