Foto (fysico)chemische analyses

Fysicochemische analyses.

F

Fysicochemische analyses.

Om een kwaliteitsvol product te maken, is het belangrijk om de kwaliteit van de grondstoffen te kennen. Het IBF biedt (fysico)chemische analyses aan op gerst, mout, ruwe granen, hop en wort.
Daarnaast kan u bij ons terecht voor routine analyses op bier (alcohol- en extractgehalte, kleur, bitterheid, zuurstof- en koolzuurgehalte, schuimstabiliteit,…) maar ook de glutenanalyses met ELISA en suikeranalyses met HPAEC-PAD op wort, bier of andere gefermenteerde dranken behoren tot onze expertise.

Ons aanbod gaat bovendien nog veel ruimer. Neem gerust contact met ons op om ons uitgebreide analyseaanbod en de samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

Meer info over gerelateerde onderzoeksprojecten vind je op de hoofdpagina.

Doelgroep

Kleine en grote brouwerijen, mouterijen, gistingsbedrijven, drankenproducenten en hun toeleveranciers

Contact

brouwerij@hogent.be