Facebook Pixel Studeer verder in vastgoed - Hogeschool Gent
Foto Studeer verder in vastgoed

Studeer verder in vastgoed.

V

Studeer verder in vastgoed.

Ben je al actief in de wereld van vastgoed en wil je je graag verder verdiepen in deze interessante sector? Of ben je helemaal nieuw in deze wereld en wil je graag zien wat je mogelijkheden zijn? Bekijk dan ons aanbod.

graduaat bouwkundig tekenen

 dagonderwijs, werkplekleren

De bouwsector evolueert snel op het vlak van nieuwe bouw­technieken, processen, materialen en constructies. Als bouwkundig tekenaar sta jij aan de basis van het bouwproces, van ontwerpfase tot oplevering.

meer info →

graduaat HVAC-systemen

 dagonderwijs, werkplekleren

Heb je interesse in installatie, onderhoud en herstel van ventilatie-, koel- en verwarmings­systemen? In deze praktijk­gerichte opleiding word je helemaal klaargestoomd als HVAC-technicus.

meer info →

graduaat werforganisatie

 dagonderwijs, avondonderwijs, werkplekleren

Alle tools om optimaal een werf te kunnen organiseren. Je kiest in de opleiding voor één van de twee afstudeerrichtingen. Naast een gemeenschappelijk deel maak je de keuze tussen woningbouw en wegenbouw.

meer info →

bachelor vastgoed

 dagonderwijs, afstandsonderwijs

Vastgoed is meer dan panden verkopen. Ook projectontwikkeling, vastgoedbeheer, syndicschap (beheer en de vertegenwoordiging van een mede-eigendom), rentmeesterschap en vastgoedexpertise zijn belangrijke deeldomeinen die je leert kennen. Deze opleiding kan je volgen in dagonderwijs (verkort traject) of via afstandsleren.

meer info →
verkorte trajecten →
afstandsonderwijs →

postgraduaat geo-ICT

 dagonderwijs

Geo-ICT is de toepassing van informatie- en communicatietechnologie in de geografie. Geografische informatie speelt een cruciale rol in overheids- en bedrijfsprocessen. Ben jij een ondernemend type en wil je met jouw bagage over geo-ICT het verschil maken in beleidsvoering?

meer info →

postgraduaat vastgoedbeheer

 dagonderwijs

Wil je jouw kennis over vastgoedbeheer verfijnen? Het programma is opgebouwd uit vier modules. De eerste module is oriënterend. De drie daaropvolgende modules behandelen elk een specifieke pijler van het vastgoedbeheer.

meer info →

gereglementeerde vorming energiedeskundige type A

 dagonderwijs

Om het EPC, het verplichte energieprestatiecertificaat, te kunnen uitreiken bij bemiddeling in verkoop en verhuur, moet je eerst een door het Vlaams Energieagentschap erkende opleiding volgen en slagen voor het examen.

meer info →

Bezoek ons.

Kom naar een van onze digitale of fysieke infodagen.

leer ons kennen →

Bezoek ons.

Kom naar een van onze digitale of fysieke infodagen.

leer ons kennen →

"Vastgoed is een heel ruim begrip. Denk maar aan rendements­vraagstukken, vastgoed­ontwikkeling, niche­markten zoals studenten­vastgoed, nieuwe woonvormen zoals cohousing en coöperaties, ... Een boeiende wereld."