Facebook Pixel Studeer verder in sociale wetenschappen - Hogeschool Gent
Foto Studeer verder in sociale wetenschappen

Studeer verder in sociale wetenschappen.

S

Studeer verder in sociale wetenschappen.

Gebeten door sociale wetenschappen en je wil je graag verder verdiepen in deze interessante sector? Of ben je helemaal nieuw in deze wereld en wil je graag zien wat je mogelijkheden zijn? Bekijk dan ons aanbod.

bachelor sociaal werk

 dagonderwijs, afstandsonderwijs

Staat de mens en zijn omgeving bij jou centraal? Kijk je met een open geest de wereld in? Ben je kritisch ingesteld en wil je je actief inzetten voor een betere samenleving? Wil je mensen helpen om beter tot hun recht te laten komen? Dan ben jij het talent dat we zoeken! Deze opleiding kan je volgen in dagonderwijs (verkort traject) of via afstandsleren.

meer info →
verkorte trajecten →
afstandsonderwijs →

bachelor orthopedagogie

 dagonderwijs, afstandsonderwijs

Als gespecialiseerd opvoeder-begeleider ben je een spilfiguur bij de ondersteuning van kinderen, jongeren en volwassenen die door allerlei beperkingen of omstandig­heden op orthopedagogische en agogische hulpverlening zijn aangewezen. Deze opleiding kan je volgen in dagonderwijs (verkort traject) of via afstandsleren.

meer info →
verkorte trajecten →
afstandsonderwijs →

postgraduaat coaching, intervisie en teambegeleiding

 dagonderwijs

Tijdens deze tweejarige opleiding ontwikkel je je coachhouding en je oplossingsgerichte mindset. Je maakt kennis met denkkaders, je verdiept je in tools die je kwaliteiten als coach verfijnen en je kijkt vanuit verschillende invalshoeken naar spanningsvelden en krachten van personen, groepen en teams.

meer info →

navorming fondsen­werving bij particulieren

 dagonderwijs

In deze vorming krijg je alle nodige kennis om een eerste fondsen­wervings­plan op te stellen. Via theorie, kennis­deling en praktische voorbeelden op maat van startende fondsen­wervende non-profit-organisaties vergaar je alle nodige kennis en keer je met een eerste fondsen­wervings­plan én deelnemers­attest huiswaarts.

meer info →

navorming mantelzorgcoaches

 dagonderwijs

Als mantelzorgcoach leer je oplossingsgericht coachen: je leert oog te hebben voor sterktes in plaats van tekortkomingen en naar de toekomst en de gewenste situatie te kijken in plaats van naar het verleden. Deze opleiding biedt een theoretische basis en praktische handvaten voor het begeleiden en ondersteunen van mantelzorgers.

meer info →

micro degree meertalige communicatie­training voor de zorg­professional

 dagonderwijs

Wil je je relatie met patiënten en cliënten verbeteren? Een heldere en efficiënte communicatie is daarbij essentieel! Wie in de zorgsector probleemloos tussen verschillende talen kan schakelen, heeft een grote troef in handen.

meer info →

Bezoek ons.

Kom naar een van onze digitale of fysieke infodagen.

leer ons kennen →

Bezoek ons.

Kom naar een van onze digitale of fysieke infodagen.

leer ons kennen →