Facebook Pixel Campusleven - Hogeschool Gent
Foto Campusleven

Het leven op de campus.

H

Het leven op de campus.

B


Bibliotheken

Op elke campus vind je gespecialiseerde bibliotheken met een uitgebreide collectie in specifieke vak­gebieden. Snuister al eens door onze collectie en onze data­banken of lees meer over onze 3D-printers.

meer info →

C


Catering

Als student kan je wel wat energie en vitaminen gebruiken. Hou je van lekkere, verzorgde maaltijden aan student­vriendelijke prijzen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

meer info →

C


Cultuur

Bestaat er dan meer dan de Over­poort? Hell yeah! Ben je op zoek naar cultuur met een grote C? Benieuwd naar wat er nog allemaal te beleven valt in hartje Gent? Neem dan eens een kijkje in onze culturele agenda’s.

meer info →

H


Huisvesting

Op kot gaan is de max. Maar hoe vind je nu een comfortabel kot, op een top­locatie dat ook nog eens betaal­baar is? HOGENT zoekt met je mee!
 

meer info →

M


Mobiliteit

Als student ben je soms haastig. Toch heb je er alle belang bij om op tijd te zijn voor de les. Gelukkig helpt STUVO je om op een vlotte, veilige en duurzame manier op je bestemming aan te komen. Laat je wagen gerust thuis.

meer info →

S


Sport

De boog kan niet altijd gespannen staan. Wie af en toe de batterijen wil opladen, is bij HOGENT aan het juiste adres. Want de sport­dienst zorgt jaarlijks voor een leuk en gevarieerd sport­aanbod.

meer info →

S


Studentenwerking

Aan HOGENT voelt elke student zich thuis op de campus. Daar zijn we best trots op. Er ontstaat als het ware een (h)echte HOGENT-community. STUVO biedt daarvoor de nodige logistieke steun.

meer info →

P


Participatie

De Stuvo­raad is een formeel advies­orgaan voor het beleid van de studenten­voorzieningen. De Stuvoraad stelt een beleids­plan en een begroting op voor de werking en organisatie van studenten­voorzieningen en formuleert adviezen.

meer info →

Onze bruisende campussen zijn soms hele dorpen. Op onze campus Schoon­meersen vind je bij­voor­beeld een studenten­shop, een biblio­theek, een coffee­shop, verschillende restaurants, studenten­clubs... En natuurlijk heel wat mede­studenten die het samen met jou gezellig maken!

Vond je deze pagina al de max? Check dan zeker ook deze eens.

opleidingen
Check het overzicht van onze opleidingen: bachelors, graduaten, masters, banaba's, manama's, post­graduaten, educatieve opleidingen, afstands­onderwijs, verkorte trajecten, navormingen en studie­dagen, …
Ontdek welke studie­keuze bij je past
Ontdek welke studie­keuze bij je past. Op het online studiekeuze­platform vind je alles wat je kan helpen. Een brochure aanvragen? Eens chatten met studenten? Of een virtuele rond­leiding op onze campus? Het kan allemaal!