Vragen over de nieuwe prijzen in de resto?

Gezonde voeding, daar gaan we voor! Klik hier voor meer info.

Weekmenu Vesalius.

Wijzigingen zijn mogelijk, gebruik van verse producten wordt gegarandeerd.

Maandag 18 november
soep Pompoensoep  
dagschotel Gehaktbrood  
vegetarische dagschotel Herfstburger  
groenten Spruiten, wortel met selderbrunoise  
zetmeel Puree, krieltjes in de oven, couscous  
saladebar Tomatensalade  
keuzeschotel Kabeljauw in tuinkruidensaus  
keuzeschotel Pasta al funghi  
koude schotel Quinosalade met edamane en rauwkost  
Dinsdag 19 november
soep Seldersoep  
dagschotel Vol-au-vent  
vegetarische dagschotel Veggie waterzooi  
groenten Boterboontjes, courgette  
zetmeel Puree, frieten, natuuraardappelen  
saladebar Gemengde sla  
keuzeschotel Gegrilde hoki  
keuzeschotel Couscouscaponata met aubergine  
koude schotel Salade met verse zalm  
Woensdag 20 november
soep Groentesoep  
dagschotel Rundsbrochette  
vegetarische dagschotel Pompoen-courgette taart  
groenten Gegrilde groentemix  
zetmeel Broccolipuree, gebakken aardappelen  
saladebar Witloofsalade  
keuzeschotel Quinoa-pilav met groenten  
koude schotel Oosterse salade met rosbief  
Donderdag 21 november
soep Tomatensoep  
dagschotel Vis van de dag  
vegetarische dagschotel Veggie hamburger  
groenten Prei, spinazie  
zetmeel Puree, rijst  
saladebar Gemengde sla  
keuzeschotel Gevulde courgette  
keuzeschotel Gnocchi met walnoten, witloof en basilicum  
koude schotel Salade met feta  
Vrijdag 22 november
soep Broccolisoep  
dagschotel Kalkoenschnitzel  
vegetarische dagschotel Canneloni met spinazie  
groenten Pastinaak met honign, gebakken bloemkool  
zetmeel Frieten, puree  
saladebar Gemengde sla  
keuzeschotel Indische groentecurry met kokos en citroengras  
keuzeschotel Rundsstoverij  
koude schotel Salade geitenkaas met spek en appel