De resto's zijn cashless!
Je kan niet met cash betalen in de studentenrestaurants. Hoe kan je dan wel betalen? Wel, er zijn tal van mogelijkheden. Zo kan je betalen via:
- je studentenkaart, die je kan opladen via epurse.hogent.be
- je bankkaart (Maestro, Visa, Mastercard)
- je smartphone of smartwatch
Bovendien kan je met al deze manieren contactloos betalen. Proper hé!
Weekmenu Resto P.
Gesloten tem 21 april wegens paasvakantie.
Maandag 21 april - gesloten | |
---|---|
bio dagsoep | .. |
warme maaltijd | .. .. |
saus | .. |
groenten | .. |
zetmeel | .. |
weekschotel | .. |
pasta's | .. |
snacks | .. |
Dinsdag 1 april | |
bio dagsoep |
Courgettesoep |
warme maaltijd | Wokreepjes Varkensreepjes |
saus | Zoetzure saus |
groenten | Gesauteerde sojascheuten Courgette met Italiaanse kruiden |
zetmeel | Aardappelen met tuinkruiden Griekse pasta |
weekschotel | Vol au vent |
pasta's | Lasagna alla bolognese |
snacks | Worstenbroodje Panini met pesto en mozzarella |
Woensdag 2 april | |
bio dagsoep | Tomatensoep |
warme maaltijd | Bouche au chick vert Kipfilet |
saus | Currysaus |
groenten |
Ananas |
zetmeel | Gebakken groentenrijst Couscous |
weekschotel | Vol au vent |
pasta's | Lasagna alla bolognese |
snacks | Worstenbroodje Panini met pesto en mozzarella |
Donderdag 3 april | |
bio dagsoep | Preisoep |
warme maaltijd | Albondigas caseras Visburger |
saus | Kruidenmayonaise |
groenten | Gestoofde andijvie Appelmoes |
zetmeel | Peterselieaardappelen Potato wedges |
weekschotel | Vol au vent |
pasta's | Lasagna alla bolognese |
snacks | Worstenbroodje Panini met pesto en mozzarella |
Vrijdag 4 april | |
bio dagsoep | Aspergeroomsoep |
warme maaltijd |
Volkoren penne met geroosterde groenten in curry-kokossaus |
saus | Pittige tomatensaus |
groenten | Oventomaat Princessenbonen |
zetmeel | Gebakken aardappelen Bulgur |
weekschotel | Vol au vent |
pasta's | Lasagna alla bolognese |
snacks | Worstenbroodje Panini pesto en mozarella |
veggie & halal • vegan & halal • Allergenen? Vraag meer info bij de medewerkers in Resto P.