Facebook Pixel Checklist na inschrijving - Hogeschool Gent

Checklist na inschrijving.

Je inschrijving is afgerond? Proficiat! Je bent nu officieel HOGENTenaar.
Met deze checklist ben je zeker dat je vlot van start kan gaan. 

1

Activeer en beveilig je account. In je mailbox vind je daarvoor de nodige gegevens en instructies. Het HOGENT-mailadres is het officiële communicatiemiddel. Volg dit dagelijks op.

2

Bekijk alle informatie voor nieuwe studenten op de pagina een vlotte start: informatie over de start van het academiejaar, studentensecretariaten, studentenvoorzieningen, bibliotheken, IT-aanbod, …

3

Activeer iBamaflex door de vragenlijst in te vullen en akkoord te gaan met de privacyverklaring. Dit is jouw persoonlijke studieportaal. Raadpleeg de documenten in je E-postbus zoals het inschrijvingsattest, attesten voor het openbaar vervoer en het contract van je opleidingsprogramma. Vergeet het contract niet te ondertekenen.

4

Verken Chamilo: daar vind je belangrijke berichten en specifieke informatie over de organisatie van het onderwijs en examens van je opleidings­onderdelen.

5

Bestel je leermaterialen.

6

Als student aan HOGENT heb je een laptop nodig. Hiervoor kan je beroep doen op het laptopproject in samenwerking met AcademicShop en CampusShop.

En dan nog dit...

Vond je deze pagina al de max? Check dan zeker ook deze eens.

Een vlotte start

Op deze pagina vind je alle info voor een vlotte start aan HOGENT. Je vindt hier linken naar digitale tools, documenten, de waaier aan IT-voorzieningen en mogelijkheden tot ondersteuning. Neem …

Studentensecretariaten

Bij het studentensecretariaat kan je terecht met vragen over je lessenrooster, attesten die je nodig hebt, om een nieuwe studentenkaart aan te vragen … Ook als je vragen hebt over je …

studeer aan HOGENT
Hier vind je alles wat bij studeren komt kijken: van inschrijven, begeleiding en internationale ervaringen tot je kot en de weekmenu's in onze resto's.