Facebook Pixel Bekijk onze expertise op het vlak van HR-praktijken - Hogeschool Gent
Foto Bekijk onze expertise op het vlak van HR-praktijken

HR-praktijken voor beginners en gevorderden.

H

HR-praktijken voor beginners en gevorderden.

Je loopbaantraject brengt je soms op paden die je tijdens je opleiding niet had gepland. Zo kan je vanuit een gans andere achtergrond terechtkomen op een personeelsdienst, ben je misschien opleidingsverantwoordelijke of groeide je door naar een leidinggevende job of een job waarin je te maken krijgt met rekrutering, personeelsbeleid en –management.

Het is niet evident om je naast je dagelijkse kerntaken op eigen initiatief in deze zaken te verdiepen, je HR-competenties aan te scherpen en op de hoogte te blijven van de laatste tendensen. Dit op een structurele manier aanpakken tijdens deze sessies op maat biedt dan uitkomst.

Onze sessies zijn modulair opgebouwd en afgestemd op jouw noden. Of je nu de basisbegrippen en theorieën onder de knie wil krijgen om een brede HR-kennis op te bouwen, of je je wenst te specialiseren naar een expertenniveau.

De inhoud kan variëren rond alle vragen die met HR te maken hebben:

  • aantrekken en integreren van competenties en talenten (werving, selectie, onthaal & communicatie)
  • behouden en versterken van talenten en competenties (ontwikkeling, evaluatie, leidinggeven en coachen, loopbaanbeleid)

Lesvorm

Onze experts stemmen hun aanbod af op je specifieke noden en cases en komen bij jou ter plaatse.

Doelgroep

Zowel wie de basisbegrippen rond HR onder de knie wil krijgen als wie zich wil verdiepen in specifieke HR-gerelateerde zaken.

Maximale groepsgrootte

In onderling overleg

Contact

an.vergison@hogent.be