Facebook Pixel Consultancy IT-infrastructuur - Hogeschool Gent
Foto Consultancy IT-infrastructuur

Consultancy IT-infrastructuur.

C

Consultancy IT-infrastructuur.

HOGENT kan jou ondersteunen bij het uitschrijven van een informaticabeleid. Op basis van plaatsbezoeken en interviews maken wij een inventaris van de behoeften binnen de organisatie op het vlak van hardware en software. Vervolgens stellen wij een bestek op, in nauwe samenspraak met de organisatie. Daarin staat vermeld wat, in de gegeven omstandigheden, de meest haalbare of optimale oplossing is voor de organisatie, rekening houdend met het budget, de huidige situatie en de geregistreerde behoeften. Uiteraard worden hiervoor de behoeften nauwkeurig geanalyseerd en, waar nodig, gekanaliseerd en bijgestuurd tot een realistisch niveau. Wanneer dit bestek is afgewerkt, worden de nodige offertes opgevraagd door de organisatie.

Onafhankelijk van het al dan niet uitvoeren van de hierboven beschreven eerste fase, kan er ondersteuning gegeven worden bij het evalueren en vergelijken van de verschillende offertes.

Daarnaast kunnen wij ook begeleiding geven bij het uitwerken van oplossingen voor kleinere en specifiekere problemen.

Doelgroep

Organisaties die ondersteuning willen bij het uitstippelen van een informaticabeleid en het uitschrijven van de behoeften op gebied van hardware en software.

Contact

Noemie Slaats