Foto Vacatures plaatsen in het HOGENT Career Center

Vacatures plaatsen.

Het HOGENT Career Center verbindt studenten, het bedrijfsleven, opleidingen en alumni. Een platform met veel verschillende functionaliteiten.

HOGENT heeft in samenwerking met JobTeaser een Career Center ingericht om de arbeidsmarkt en onze studenten te verenigen en hen te ondersteunen bij hun carrièreplannen. Het Career Center van JobTeaser is hét carrièreplatform in Europa, is rechtstreeks geïntegreerd in het intranet van meer dan 400 onderwijsinstellingen en biedt oplossingen voor om vacatures te verspreiden en de zichtbaarheid van employer brands te verhogen. 

Een platform voor de studenten met veel verschillende functionaliteiten.

  • Bedrijfsinformatie (video’s, teams, foto’s)
  • Carrière-evenementen 
  • Verspreiding van vacatures voor stages en banen
  • E-mailnotificaties bij nieuwe vacatures en evenementen

Basisbedrijfsprofiel

Door je vacatures te plaatsen via de bovenstaande link kan je ze rechtstreeks opvolgen (goedkeuring, aantal keer bekeken), archiveren wanneer ze zijn ingevuld, bewerken of nog een keer publiceren. Nadat je een account hebt aangemaakt, kan je snel nieuwe vacatures toevoegen.

Publiceer nu jouw vacatures

Uitgebreid bedrijfsprofiel

Heb je interesse in een uitgebreid bedrijfsprofiel waar je niet alleen vacatures kan beheren, maar ook je organisatie kenbaar kan maken aan studenten en alumni met video's, foto's, teaminformatie & nieuws? Klik dan hieronder door.

Meld je aan voor een
uitgebreid bedrijfsprofiel