Facebook Pixel Updates accountancy-fiscaliteit ism VABF - Hogeschool Gent
Foto Updates accountancy-fiscaliteit ism VABF

Updates accountancy-fiscaliteit.

U

Updates accountancy-fiscaliteit.

In samenwerking met de Vereniging van accountants, bedrijfsrevisoren, belastingconsulenten, boekhouders en fiscalisten (VABF) organiseert HOGENT een reeks van navormingen rond accountancy-fiscaliteit.

Update BTW

Spreker: Tim Van Sant
Erkenningsnummer IAB: B0590/2019-01
Erkenningsnummer BIBF: BIBF 99806
donderdag 20 februari 2020 
18 - 21 uur

Update personenbelasting

Spreker: Pieter Debbaut
Erkenningsnummer IAB: B0590/2019-01
Erkenningsnummer BIBF: BIBF 99810
donderdag 14 mei 2020
18 - 21 uur

Deze update wordt online georganiseerd als preventieve maatregel tegen de verspreiding van het Coronavirus. Meer info en adviezen vind je op www.hogent.be/coronavirus en www.info-coronavirus.be.

Update vennootschapsbelasting

Spreker: Yves Verdingh
Erkenningsnummer IAB: B0590/2019-01
Erkenningsnummer BIBF: BIBF 99808
dinsdag 12 mei 2020 
18 - 21 uur

Deze update wordt online georganiseerd als preventieve maatregel tegen de verspreiding van het Coronavirus. Meer info en adviezen vind je op www.hogent.be/coronavirus en www.info-coronavirus.be.

Update Vennootschapsrecht (boekhoudrecht)

Spreker: Philippe Mulliez
Erkenningsnummers in aanvraag
donderdag 22 oktober 2020
18 - 21 uur

Indien deze update niet fysiek mag doorgaan als preventieve maatregel tegen de verspreiding van het Coronavirus, dan wordt deze online georganiseerd.
Meer info en adviezen vind je op www.hogent.be/coronavirus en www.info-coronavirus.be.

Inschrijven

Klik hier om in te schrijven. Inschrijven kan tot één week voor de start van elke navorming.

Opgelet: Leden van VABF schrijven in via www.vabf.be.

De "Vereniging van accountants, bedrijfsrevisoren, belastingconsulenten, boekhouders en fiscalisten" vzw of kortweg VABF vzw is een vereniging die ernaar streeft de beroepskennis van haar leden permanent bij te scholen door het inrichten van seminaries, colloquia en werkgroepen, met steevast de mogelijkheid tot praktijkervaringen tussen de leden.

Meer info op www.vabf.be.


ANNULERING De cursist of zijn werkgever kan de inschrijving annuleren, op voorwaarde dat de annulering schriftelijk of per mail gebeurt, en dit ten laatste tien werkdagen vóór aanvang van de cursus. Bij annulering dient er wel 50% van het inschrijvingsgeld betaald te worden. Annulatie minder dan tien werkdagen vóór aanvang van de cursus is niet mogelijk. De cursist kan zich wel laten vervangen door een collega, op voorwaarde van melding van de vervanging aan de organisatie. Voor meer info en/of vragen kan je terecht bij Carine Coppens (carine.coppens@hogent.be).

Locatie

Campus Schoonmeersen
Auditorium D
Valentin Vaerwyckweg 1 
9000 Gent 

Parkeren is mogelijk aan de campus zelf. HOGENT campus Schoonmeersen is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, op wandelafstand van station Gent Sint-Pieters en de ring rond Gent (R4).

Prijs

110 EUR/seminarie

  • Wie inschrijft voor de vier seminaries betaalt slechts 330 EUR (cursusmateriaal, koffie en drankje inbegrepen) of vanaf vier inschrijvingen geniet u 25% korting.
  • Voor studenten geldt een studententarief.
  • Na inschrijving ontvangt u een factuur.
  • Gebruik van KMO-portefeuille mogelijk. Alle info hierover is te vinden via de website van VLAIO. Erkenningsnummer HOGENT - opleiding: DV.O101616

Contact

Carine Coppens

logo

logo