Facebook Pixel (On)machtig (ont)bijten (GEANNULEERD) - Hogeschool Gent
Foto (On)machtig (ont)bijten (GEANNULEERD)

Academische werkplaats.

A

(On)machtig (ont)bijten.

Dagelijks zien we situaties waar mensen leven in een kluwen van sociale problemen. Soms zijn er situaties waar we ons ernstig zorgen maken en waar we ‘moeten’ ingrijpen. Op dat moment speelt dwang en (on)macht een rol.


We zoeken als sociaal werkers, (jeugd)hulpverleners, dokters, verpleegkundigen, politie, ... naar oplossingen, maar in dat zoeken botsen we telkens op vragen:

  • Wanneer is het een probleem van welzijn, overlast of veiligheid? 
  • Hoe verantwoorden we de keuzes die we maken? 
  • En wat brengt dit teweeg in het leven van mensen? 
  • Wie neemt wanneer welke verantwoordelijkheid? 

In elk van deze (on)machtige (ont)bijtsessies gaan we met jullie samen op zoek. Elk sessie start met een bijdrage, waarna we in groepen een casus bespreken.

Een initiatief van de Academische werkplaats Vermaatschappelijking van E-qual.

 

Koop je ticket online

 

Koop je ticket online

 

Datum

OPGELET! Dit evenement wordt geannuleerd als preventieve maatregel tegen de verspreiding van het Coronavirus. Meer info en adviezen vind je op www.hogent.be/coronavirus en www.info-coronavirus.be.

31 maart 2020 , 21 april 2020 en 12 mei 2020

Telkens van 9 tot 12.30 uur

Doelgroep

hulpverleners, politie, justitie, beleidsmedewerkers, ervaringsdeskundigen,…

Deelnamebewijs

Je ontvangt een aanwezigheidsattest.

Locatie

De Koer
Meibloemstraat 86
9000 Gent

Prijs

  • Standaardprijs: € 130 pp 

  • Reductietarief:  € 50 pp voor ervaringswerkers/ervaringsdeskundigen

De standaardtickets voor deze studiedag komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille.

Personeelsleden van HOGENT hoeven niet zelf te betalen, de prijs van 130 euro wordt intern verrekend aan je vakgroep / dienst als je je vakgroep / dienst vermeldt en toestemming hebt van je vakgroepvoorzitter of leidinggevende.

 

Groepstrainingen op aanvraag

Is een studiedag of training uit ons aanbod interessant voor je volledige team of alle medewerkers van je organisatie? Plan je deze training liever op een ander moment dat voor jullie beter past? Dan is een exclusieve groepstraining bij jou ter plaatse misschien beter geschikt. HOGENT biedt ook groepstrainingen onder de noemer dienstverlening. Onze experts stemmen dan hun aanbod af op je specifieke noden en cases.

Ook een training op maat kan. Ben je geïnteresseerd in of wens je meer informatie over wat allemaal kan? Mail naar expertise@hogent.be.


ANNULERING Bij het niet bereiken van een minimumaantal inschrijvingen, zal HOGENT zich genoodzaakt zien deze sessie te annuleren. Je zal daarvan per e-mail tijdig op de hoogte gebracht worden. Je inschrijvingssom storten we in dat geval terug. Zelf je ticket annuleren kan tot zeven dagen vooraf en alleen aan te vragen door in te loggen via je Eventbrite-ticketaccount onder de rubriek Tickets.