Facebook Pixel Lancering LifeCity app - Hogeschool Gent
Foto Lancering LifeCity app

LifeCity app-lancering

L

LifeCity app-lancering

De afgelopen drie jaar ontwikkelde een onderzoeksteam van HOGENT in cocreatie met kinderen, jongeren en hun begeleiders uit de jeugdhulp de app LifeCity: een online tool ter ondersteuning van gesprekken voor individuele begeleiding in de jeugdhulp.

Benieuwd naar de virtuele rondleiding in LifeCity, de digitale stad? Kom alles te weten over onze app met bijhorende praktische handleiding op deze studiedag.

Beknopt programma

  • Het potentieel van technologie in de hulpverlening
  • Ervaringsdeskundigen over hun beleving van individuele begeleidingsgesprekken
  • Onderzoeksproces voorafgaand aan de ontwikkeling van de app
  • Voorstelling app LifeCity & good practices uit het werkveld

Meer over het onderzoek FAITH (#LifeCity)

Lees meer

Koop je ticket online

Datum

donderdag 17 september 2020
9 tot 12.30 uur

OPGELET!

In het kader van preventieve maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zijn momenteel maximaal 43 tickets beschikbaar. Bij een versoepeling van de maatregelen verhogen wij dit aantal conform de toegelaten capaciteit en contacteren wij iedereen op de wachtlijst.

Dit evenement kan nog geannuleerd worden als er opnieuw een lockdown zou worden opgelegd. In dat geval brengen wij je zo snel mogelijk op de hoogte van de mogelijkheden. Meer info en adviezen over COVID 19 vind je op www.hogent.be/coronavirus en www.info-coronavirus.be.

Doelgroep

Iedereen die met kinderen en jongeren werkt, in het bijzonder mensen die in de jeugdhulp werken.

Prijs

€ 30: standaardticket

Locatie

GENT - De exacte locatiegegevens worden uiterlijk 25 augustus bekendgemaakt. Deze zijn afhankelijk van de geldende coronamaatregelen.

Vragen

Groepstrainingen op aanvraag

Is een studiedag of training uit ons aanbod interessant voor je volledige team of alle medewerkers van je organisatie? Plan je deze training liever op een ander moment dat voor jullie beter past? Dan is een exclusieve groepstraining bij jou ter plaatse misschien beter geschikt. HOGENT biedt ook groepstrainingen onder de noemer dienstverlening. Onze experts stemmen dan hun aanbod af op je specifieke noden en cases.

Ook een training op maat kan. Ben je geïnteresseerd in of wens je meer informatie over wat allemaal kan? Mail naar expertise@hogent.be.


ANNULERING Bij het niet bereiken van een minimumaantal inschrijvingen, zal HOGENT zich genoodzaakt zien deze sessie te annuleren. Je zal daarvan per e-mail tijdig op de hoogte gebracht worden. Je inschrijvingssom storten we in dat geval terug. Zelf je ticket annuleren kan tot zeven dagen vooraf en alleen aan te vragen door in te loggen via je Eventbrite-ticketaccount onder de rubriek Tickets.