Facebook Pixel Inspiratiesessies Trendwatching - Hogeschool Gent
Foto Inspiratiesessies Trendwatching

Inspiratiesessies Trendwatching.

I

Inspiratiesessies Trendwatching.

Ontdek tijdens twee inspiratiesessies hoe trendwatching ook iets voor jou kan zijn. Opportuniteiten vroegtijdig spotten en trends vertalen naar nieuwe concepten en innovatieve producten voor de consumenten van morgen is niet alleen zaak voor grote bedrijven, maar ook voor organisaties en overheden. Inzicht verwerven in de nieuwste innovatieve evoluties en toepassingen is tenslotte cruciaal voor innovatie in alle sectoren. Observaties van behoeften en gedragingen resulteren in geanalyseerde trends die je kan vertalen in haalbare scenario's voor jouw praktijk.

In deze sessies staan centraal:

  • Hoe innoveer je succesvol op de trend van duurzaamheid?
  • Hoe zorg je voor vernieuwing in je job en werkomgeving?
  • Ontdek de toekomstbestendige trends en innoveer op de golven van verandering.

Doelgroep

Professionals die de toekomst van hun bedrijf of organisatie een stevige boost willen geven door middel van trendinzichten

Sfeerbeeld
Trendsurfing: innoveren op golven van verandering

Trendwatcher Bert Van Thilborgh geeft je een actuele kijk op trends en veranderingsprocessen in onze snel evoluerende maatschappij. Plus: Een stevig onderbouwd antwoord op de hamvraag: Hoe ga je zelf aan de slag om op de belangrijkste trendgolven te surfen. En te innoveren?

Historicus, trendwatcher, futuroloog en CEO van FutureProved Trendwatchers, Bert Van Thilborgh, kijkt met jou strategisch vooruit, maakt toekomstanalyses en deelt met veel passie trendinzichten.

Praktisch

23 maart 2023 van 19 tot 22.30 uur
Campus Schoonmeersen, Gent
Gratis

Meer info en inschrijven

boekcover trendsurfing

Sfeerbeeld
Trendwatching: making innovation and future real

Hoe innoveer je succesvol op de trend van duurzaamheid? Hoe zorg je voor vernieuwing in je job en werkomgeving?Deze trendwatching- en innovatieworkshop staat garant voor interactie en kennisdeling. Je werkt onder begeleiding van de coaches aan je eigen innovatie-ideeën. Je keert naar huis met een rugzak vol inzichten, bruikbare ideeën en hulpmiddelen voor je eigen innovatie.

Trendwatcher, auteur en coach Stefaan Vandist helpt je graag nieuwe opportuniteiten vroegtijdig te spotten. “Hoe innoveer je op de trend van duurzaamheid? Hoe implementeer je deze trend in je bedrijf, product of service?” Bovendien daagt hij je uit om trends vertalen naar nieuwe concepten en innovatieve producten en diensten voor de consumenten van morgen.

Praktische workshop "De toekomst van onze job & werkomgeving” met praktisch stappenplan voor jouw innovatie o.l.v. drie innovatiecoaches;  Laura De Bock, Elise Bylo en Bjorn Brunfau.

Praktisch

Woensdag 29 maart 2023 van 18 tot 21.45 uur
BD Benelux N.V, Erembodegem-Aalst
Prijs: 40 euro inclusief syllabus, brainstormsheets, canvasmodellen, workshopverslag, ...

Meer info en online tickets kopen 

profielfoto Petra

Petra Couck

Coördinator
petra.couck@hogent.be

Chat met Petra
experience center
sprekers in auditorium

Vond je deze pagina al de max? Check dan zeker ook deze eens.

Trendwatching: van trendanalyse tot succesvolle innovatie

Het postgraduaat trendwatching: van trendanalyse tot succesvolle innovatie (1 jaar in avond­onderwijs) geeft je inzicht in de nieuwste trends, innovaties en toepassingen in diverse …

Connect
Blijf up-to-date over nieuws, onderzoek, bijscholingen en events met HOGENT Connect. Selecteer de thema's die jou interesseren.
bijscholingen

Bekijk ons uitgebreid aanbod navormingen, studiedagen, bijscholingen of nascholingen, workshops, symposia en congressen. Dit zijn korte vormingen van een of meerdere dagen. Een ideale manier om je …