Facebook Pixel HRinEDU - Hogeschool Gent
Foto HRinEDU

Congres HR in EDU. Vitaal HR-beleid voor onderwijs.

H

Congres HR in EDU. Vitaal HR-beleid voor onderwijs.

Ticket kopen.

HOGENT en Domo de refontiro bundelen voor jou hun expertise inzake HR en onderwijs.

Wat mag je verwachten?
  • keynote met expert Peggy De Prins
  • ronde tafel
  • workshops
  • netwerkmogelijkheid

Inschrijven

Leidinggevende, bestuurder of HR-verantwoordelijke van een onderwijsinstelling? Wellicht bied ook jij vraagstukken als het huidige lerarentekort, fricties rond werkgeluk, planlast en de vlakke loopbaan het hoofd. Een toekomstgericht, modern HR-beleid binnen scholen is dan ongetwijfeld ook een van jouw uitdagingen.

Hoog tijd om expertise, ervaring te delen en redenen genoeg om dit unieke HR-event met specifieke focus op de onderwijssector niet te willen missen. Je keert ongetwijfeld geïnspireerd en met tips en tricks op zak huiswaarts.

Niemand minder dan Peggy De Prins, professor aan de Antwerp Management School tekent present als keynote. Deze bestsellerauteur en veelgevraagd expert durft de olifant in de kamer benoemen. Ze doet een oproep om je beleid kritisch te durven belichten en de schaduwkant van werk en management te durven verkennen om zo succes te kunnen boeken.

Ontdek het volledige programma en maak kennis met alle sprekers →

logobanner

 

Doelgroep

Schoolleiders, stafmedewerkers en schoolbestuurders van alle onderwijsniveaus (basisonderwijs, secundair & hoger onderwijs) in Vlaanderen en Nederland.

 

Wanneer?

11 september 2024
9:30 - 17:30 uur

 

Locatie

HOGENT campus Schoonmeersen
9000 Gent

 

Kostprijs en inschrijven

275 euro, incl. lichte lunch en netwerkreceptie.

5% korting voor VLVO-leden en medewerkers HOGENT

Ticketprijzen zijn vrijgesteld van btw (art 44 § 2.4°).

Inschrijven →

 

Op de hoogte blijven over ons soortgelijk aanbod

Meld je aan op op hogent.be/connect en selecteer het thema onderwijs. Je ontvangt dan onze nieuwsbrief Liever niet? Hou dan onze website hogent.be/agenda regelmatig in de gaten.

Partner & mede-organisator.

www.domoderefontiro.be
Een onderwijsdesignbureau met meer dan 15 jaar aantoonbare ervaring en expertise in verschillende soorten procesbegeleidingen voor scholen, scholengroepen, en -gemeenschappen over alle netten en onderwijsniveaus heen.

logo domoderefontiro

Vond je deze pagina al de max? Check dan zeker ook deze eens.

bijscholingen

Bekijk ons uitgebreid aanbod navormingen, studiedagen, bijscholingen of nascholingen, workshops, symposia en congressen. Dit zijn korte vormingen van een of meerdere dagen. Een ideale manier om je …

Connect
Blijf up-to-date over nieuws, onderzoek, bijscholingen en events met HOGENT Connect. Selecteer de thema's die jou interesseren.
Vacatures plaatsen
Vacatures plaatsen en bekijken kan je doen in het HOGENT Career Center.
lerarenopleidingen
Leraar worden? Hier vind je een overzicht van alle educatieve opleidingen aan HOGENT. Zo weet je meteen welke opleiding het meest geschikt is voor jouw persoonlijke situatie.
Research Centre for Learning in Diversity
Leren en diversiteit staat centraal in het onderzoeks­centrum. We voeren praktijk­gericht onderzoek naar zowel formeel als informeel leren, typisch en atypisch leren en leren …
Ons aanbod voor het secundair onderwijs
Leerlingen secundair onder­wijs kunnen op HOGENT proeven van allerlei initiatieven die hun blik verruimen, hun nieuwsgierigheid prikkelen en hun grenzen verleggen. Duik in ons aanbod …
HOGENT komt naar jouw secundaire school.
Organiseert jouw secundaire school een specifiek initiatief in het kader van haar proces van studie­loop­baan­bege­leiding en wil je graag een HOGENT-bijdrage? Dat kan! Infosessie over studeren …