Coachingscafé Het overloopeffect

Coachingscafés seizoen 2019-2020.

Een ontmoetingsplaats voor coaches, supervisoren en teambegeleiders uit het werkveld en andere geïnteresseerden. De avonden bestaan uit een lezing over een bepaald thema rond supervisie en coaching in het brede sociaal-agogische werkveld.

Deelnemen is laagdrempelig en budgetvriendelijk. Je kan per sessie een ticket kopen of opteren voor een combiticket dat je toegang biedt tot de vier sessies. Achteraf is er gelegenheid om andere professionals te ontmoeten in het KASKcafé. 


14.05.2020: Het overloopeffect - Meredith Van Overloop

Uit onderzoek blijkt keer op keer dat een goede sfeer op het werk voor de meeste mensen belangrijker is dan een mooi salaris. Maar hoe definieer je ‘een goede werksfeer’? En wat kun je doen aan ‘een slechte werksfeer’?

Een aanhoudend slechte sfeer kan de ‘rioleringen’ van een organisatie doen verstoppen. Meredith Van Overloop laat je zien hoe je die rioleringen kunt ontstoppen. Ze onderzocht welke succesfactoren impact hebben op de werksfeer. Vanuit een jarenlange ervaring, research en honderden interviews distilleerde ze zeven hefbomen. Met gerichte trajecten helpen deze hefbomen je bij het bouwen van een vitale en bruisende bedrijfscultuur en doen ze de sfeer kantelen naar  betrokkenheid, motivatie en innovatie.

Koop je ticket online


PROGRAMMA SEIZOEN 2019-2020

17.10.2019
Paradoxaal coachen - Ivo Brughmans en Silvia Derom

23.01.2020
Oplossingsgericht coachen - Chris Van Dam

19.03.2020
Een proactieve aanpak van langdurige negatieve stress en 
burn-out op de werkvloer - Joan De Winne

14.05.2020
Het overloopeffect - Meredith Van Overloop

 

Datum

donderdag 14 mei 2020
19.15 - 21 uur

Doelgroep

Geïnteresseerden uit het brede sociaal-agogische werkveld.

Deelnamebewijs

Je ontvangt een aanwezigheidsattest.

Prijs

  • € 12: standaardticket per sessie
  • € 6: HOGENT-personeelsleden (personeelsleden van HOGENT hoeven niet zelf te betalen, de reductieprijs wordt intern verrekend aan je vakgroep als je je vakgroep of dienst vermeldt en toestemming hebt van je verantwoordelijke.)

Locatie

Campus Bijloke
Louis Pasteurlaan 2
9000 Gent

Groepstrainingen op aanvraag

Is een bepaalde studiedag of training uit ons aanbod interessant voor je volledige team of alle medewerkers van je school? Plan je deze training liever op een ander moment dat voor jullie beter past? Dan is een exclusieve groepstraining bij jou ter plaatse misschien beter geschikt. HOGENT biedt deze groepstrainingen onder de noemer dienstverlening aan. Onze experts stemmen dan hun aanbod af op je specifieke noden en cases.

Ben je geïnteresseerd in of wens je meer informatie over wat allemaal op maat kan? Mail naar expertise@hogent.be.


ANNULERING Bij het niet bereiken van een minimumaantal inschrijvingen, zal HOGENT zich genoodzaakt zien deze sessie te annuleren. Je zal daarvan per e-mail tijdig op de hoogte gebracht worden. Je inschrijvingssom storten we in dat geval terug. Zelf je ticket annuleren kan tot zeven dagen vooraf en alleen aan te vragen door in te loggen via je Eventbrite-ticketaccount onder de rubriek Tickets.