Coachingscafé Een proactieve aanpak van langdurige negatieve stress en burn-out op de werkvloer

Coachingscafés seizoen 2019-2020.

Een ontmoetingsplaats voor coaches, supervisoren en teambegeleiders uit het werkveld en andere geïnteresseerden. De avonden bestaan uit een lezing over een bepaald thema rond supervisie en coaching in het brede sociaal-agogische werkveld.

Deelnemen is laagdrempelig en budgetvriendelijk. Je kan per sessie een ticket kopen of opteren voor een combiticket dat je toegang biedt tot de vier sessies. Achteraf is er gelegenheid om andere professionals te ontmoeten in het KASKcafé. 


12.03.2020: Een proactieve aanpak van langdurige negatieve stress en burn-out op de werkvloer - Joan De Winne

Burn-out treft nooit één enkele medewerker. De langdurige afwezigheid van een medewerker met burn-out heeft altijd een impact op het team, de leidinggevenden, de organisatie en de directe omgeving. Aangezien een burn-out altijd werkgerelateerd is, dienen ook de werkgever en de leidinggevenden een deel van de verantwoordelijkheid op zich te nemen. 
Met als motto ‘meer leiderschap, minder management’ zal Joan De Winne (Vision 4 Dynamics) tijdens een interactieve uiteenzetting zijn ideeën en bevindingen in een kader plaatsen dat leidinggevenden kan ondersteunen om met een proactieve aanpak deze moderne ‘ziekte’ te helpen voorkomen.

Koop je ticket online


PROGRAMMA SEIZOEN 2019-2020

17.10.2019
Paradoxaal coachen - Ivo Brughmans en Silvia Derom

23.01.2020
Oplossingsgericht coachen - Chris Van Dam

12.03.2020
Een proactieve aanpak van langdurige negatieve stress en burn-out op de werkvloer - Joan De Winne

14.05.2020
Het overloopeffect - Meredith Van Overloop

 

Datum

donderdag 12 maart 2020
19.15 - 21.00 uur

Doelgroep

Geïnteresseerden uit het brede sociaal-agogische werkveld.

Deelnamebewijs

Je ontvangt een aanwezigheidsattest.

Prijs

  • € 12: standaardticket per sessie
  • € 6: HOGENT-personeelsleden (personeelsleden van HOGENT hoeven niet zelf te betalen, de reductieprijs wordt intern verrekend aan je vakgroep als je je vakgroep of dienst vermeldt en toestemming hebt van je verantwoordelijke.)

Locatie

Campus Bijloke
Louis Pasteurlaan 2
9000 Gent

Groepstrainingen op maat

Is een bepaalde studiedag of training uit ons aanbod interessant voor je volledige team of alle medewerkers van je school? Plan je deze training liever op een ander moment dat voor jullie beter past? Dan is een exclusieve groepstraining bij jou ter plaatse misschien beter geschikt. HOGENT biedt ook groepstrainingen onder de noemer dienstverlening. Onze experts stemmen dan hun aanbod af op je specifieke noden en cases.

Creëer gerust een training op maat. Er bestaat een vast aanbod om uit te kiezen, maar aanvragen voor nieuwe onderwerpen die je zelf aanbrengt zijn zeker bespreekbaar. Ben je geïnteresseerd in of wens je meer informatie over wat allemaal op maat kan? Mail naar expertise@hogent.be.


ANNULERING Bij het niet bereiken van een minimumaantal inschrijvingen, zal HOGENT zich genoodzaakt zien deze sessie te annuleren. Je zal daarvan per e-mail tijdig op de hoogte gebracht worden. Je inschrijvingssom storten we in dat geval terug. Zelf je ticket annuleren kan tot zeven dagen vooraf en alleen aan te vragen door in te loggen via je Eventbrite-ticketaccount onder de rubriek Tickets.