Facebook Pixel Coachingscafé 4: CLIC-bemiddeling - Hogeschool Gent
Foto Coachingscafé 4: CLIC-bemiddeling

Coachingscafés seizoen 2021-2022.

C

Coachingscafés seizoen 2021-2022.

Een ontmoetingsplaats voor coaches, supervisoren en teambegeleiders uit het werkveld en andere geïnteresseerden. De avonden bestaan uit een lezing over een bepaald thema rond supervisie en coaching in het brede sociaal-agogische werkveld.

Deelnemen is laagdrempelig en budgetvriendelijk. Je kan een ticket kopen per sessie of een combiticket voor alle sessies. Achteraf is er gelegenheid om andere professionals te ontmoeten in het KASKcafé.


Coachingscafé: CLIC-bemiddeling (Christine Vancouillie)

24.03.2022

Ruim zeven jaar behandelde Christine Vancouillie binnen een Externe dienst voor preventie en bescherming op het werk (EDPBW) uitsluitend de casussen die te maken hadden met pesten op het werk. Conflict­bemiddeling werd hierdoor haar specialisatie. Zodoende benoemde de federale bemiddelings­commissie haar als erkend bemiddelaar in sociale en familiale zaken en arbeidsrelaties.

Christine publiceerde enkele boeken en ontwikkelde de CLIC-bemiddeling: een krachtige methode die een uitweg biedt uit de impasses van diepgewortelde geschillen. Hierbij leren de participanten hun gedachten kritisch te onderzoeken en tezelfdertijd een waarderende communicatiestijl te ontwikkelen. Ze heeft inmiddels talloze uren bemiddelingservaring.

Christine Vancouillie is erkend conflict­bemiddelaar (Transformationele coaching) en werkt bij Mediationlink, com.V “Het huis van de dialoog”.

Koop je ticket online


PROGRAMMA SEIZOEN 2021-2022

09.09.2021
Werken met groepen & Teamcoaching - Chris Van Dam en Chris De Rijdt, HOGENT

07.10.2021
Motivational Interviewing - Rob d'Hondt

13.01.2022
Perfectionisme: een gave of vergiftigd geschenk? - Liesbeth Boone

24.03.2022
CLIC-bemiddeling - Christine Vancouillie

05.05.2022
Inspirerend coachen - Jirka Van Haegenborgh en Ans Mouton

Datum

donderdag 24 maart 2022
19.15 - 21 uur

Doelgroep

Geïnteresseerden uit het brede sociaal-agogische werkveld.

Deelnamebewijs

Je ontvangt een aanwezigheidsattest.

Prijs

  • € 12: standaardticket per sessie
  • € 6: HOGENT-personeelsleden

Info

Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij christel.derijdt@hogent.be. Voor praktische vragen kan je contact opnemen met celevents@hogent.be.

Check voor vragen rond betalingen, parkeren, attesten etc ook even de FAQ onderaan de ticketpagina.

Locatie

Campus Bijloke
Louis Pasteurlaan 2
9000 Gent

kaart

Groepstrainingen op aanvraag

Is een bepaalde studiedag of training uit ons aanbod interessant voor je volledige team of alle medewerkers van je organisatie? Plan je deze training liever op een ander moment dat voor jullie beter past? Dan is een exclusieve groepstraining bij jou ter plaatse misschien beter geschikt. Onze experts stemmen dan hun aanbod af op je specifieke noden en cases.

Ben je geïnteresseerd in of wens je meer informatie over wat allemaal op maat kan? Mail naar expertise@hogent.be.


ANNULERING Bij het niet bereiken van een minimumaantal inschrijvingen, zal HOGENT zich genoodzaakt zien deze sessie te annuleren. Je zal daarvan per e-mail tijdig op de hoogte gebracht worden. Je inschrijvingssom storten we in dat geval terug. Zelf je ticket annuleren kan tot zeven dagen vooraf en alleen aan te vragen door in te loggen via je Eventbrite-ticketaccount onder de rubriek Tickets.