Facebook Pixel Coachingscafé 2 Perfectionisme: een gave of vergiftigd geschenk? - Hogeschool Gent
Foto Coachingscafé 2 Perfectionisme: een gave of vergiftigd geschenk?

Coachingscafés seizoen 2020-2021.

C

Coachingscafés seizoen 2020-2021.

Een ontmoetingsplaats voor coaches, supervisoren en teambegeleiders uit het werkveld en andere geïnteresseerden. De avonden bestaan uit een lezing over een bepaald thema rond supervisie en coaching in het brede sociaal-agogische werkveld.

Deelnemen is laagdrempelig en budgetvriendelijk. Je kan een ticket kopen per sessie of een combiticket voor de vier sessies. Achteraf is er gelegenheid om andere professionals te ontmoeten in het KASKcafé. 


Coachingscafé 2: Perfectionisme: een gave of vergiftigd geschenk? (Liesbeth Boone)

21.01.2021

Doorzetten, graag controle houden, niet snel tevreden, kritisch voor zichzelf of anderen, faalangst of uitstelgedrag. Herken je dit bij jezelf of je cliënten? Het zijn elementen die we vaak zien bij mensen met perfectionisme.
Tijdens dit coachingscafé staan we stil bij wat perfectionisme precies (niet) is, waar het vandaan komt en bespreken we enkele oplossingsgerichte handvaten om het perfectionisme los te laten: van moeten naar willen.

Liesbet Boone is klinisch psychologe. Ze werkt als HR Coach aan de UGent waar ze zich focust op carrièreontwikkeling en leiderschap. Binnen haar zelfstandige praktijk geeft ze vormingen, lezingen en workshops over perfectionisme.

Koop je ticket online


PROGRAMMA SEIZOEN 2020-2021

08.10.2020
CLIC-bemiddeling - Christine Vancouillie

21.01.2021
Perfectionisme: een gave of vergiftigd geschenk? - Liesbeth Boone

04.03.2021
Geweldloos verzet - Sven Bussens

06.05.2021
Inspirerend coachen - Jirka Van Haegenborgh

Datum

donderdag 21 januari 2021
19.15 - 21 uur

Doelgroep

Geïnteresseerden uit het brede sociaal-agogische werkveld.

Deelnamebewijs

Je ontvangt een aanwezigheidsattest.

Prijs

  • € 12: standaardticket per sessie
  • € 6: HOGENT-personeelsleden (personeelsleden van HOGENT hoeven niet zelf te betalen, de reductieprijs wordt intern verrekend aan je vakgroep als je je vakgroep of dienst vermeldt en toestemming hebt van je verantwoordelijke)

Locatie

Campus Bijloke
Louis Pasteurlaan 2
9000 Gent

kaart

Info

Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij christel.derijdt@hogent.be. Voor praktische vragen kan je contact opnemen met celevents@hogent.be.

Groepstrainingen op aanvraag

Is een bepaalde studiedag of training uit ons aanbod interessant voor je volledige team of alle medewerkers van je school? Plan je deze training liever op een ander moment dat voor jullie beter past? Dan is een exclusieve groepstraining bij jou ter plaatse misschien beter geschikt. Onze experts stemmen dan hun aanbod af op je specifieke noden en cases.

Ben je geïnteresseerd in of wens je meer informatie over wat allemaal op maat kan? Mail naar expertise@hogent.be.


ANNULERING Bij het niet bereiken van een minimumaantal inschrijvingen, zal HOGENT zich genoodzaakt zien deze sessie te annuleren. Je zal daarvan per e-mail tijdig op de hoogte gebracht worden. Je inschrijvingssom storten we in dat geval terug. Zelf je ticket annuleren kan tot zeven dagen vooraf en alleen aan te vragen door in te loggen via je Eventbrite-ticketaccount onder de rubriek Tickets.